«Εμφύλιος» στην Ομοσπονδία Άρσης Βαρών-«Επιθετική» ανακοίνωση Πύρρου Δήμα

Για σχέδιο ανατροπής του από την προεδρία της ομοσπονδίας άρσης βαρών έκανε έμμεσα λόγο με ανακοίνωσή του ο βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Πύρρος Δήμας.

«Οι άνθρωποι που οδήγησαν το άθλημα της άρσης βαρών το 2008, παραμονές των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου, στο γκρεμό και στην απόλυτη καταστροφή, επανέρχονται μετά από χειμερία νάρκη έξι χρόνων. Δυστυχώς όλοι ακόμα θυμόμαστε με οδύνη τα γεγονότα του

2008, εκτός από αυτούς που διοικούσαν τη συγκεκριμένη περίοδο και στη συνέχεια κρύφτηκαν αφήνοντας πίσω τους καμένη γη και χρεωμένη την ομοσπονδία με 400.000 δολάρια πρόστιμο στην IWF. Με πραξικοπηματικές ενέργειες, που θυμίζουν πραγματικά άλλες παλαιότερες άσχημες εποχές και παρά την αποχή τους από κρίσιμες συνεδριάσεις διοικητικών συμβουλίων, όπου άφηναν το άθλημα στη τύχη του, μα πάνω από όλα με ψεύδη και μυθεύματα, προσπαθούν για την ανατροπή του ΔΣ», αναφέρει ο κ. Δήμας.

Σύμφωνα με τον δημοφιλή Ολυμπιονίκη, «οι λόγοι είναι προφανείς. Έχουν χάσει τα «προνόμια» που είχαν εξασφαλίσει στο παρελθόν και επιχειρούν με κάθε τρόπο, την παραίτηση του εκλεγμένου προέδρου της ομοσπονδίας άρσης βαρών, προκειμένου προφανώς να ολοκληρώσουν το έργο της καταστροφής που άφησαν μισοτελειωμένο το 2008 μετά το πελώριο σκάνδαλο ντόπινγκ. Τους πληροφορώ λοιπόν ότι τόσο εγώ όσο και η οικογένεια της άρσης βαρών, οι άνθρωποι που αγαπούν και στηρίζουν το άθλημα δηλώνουν κατηγορηματικά προς κάθε κατεύθυνση ότι το τραγικό και πρωτοφανές για την ιστορία του αθλήματος παρελθόν του 2008 όχι μόνον δεν θα επαναληφθεί αλλά θα διαγραφεί εντελώς από την ελληνική άρση βαρών. Αντίθετα θα υπάρχει μία πρωτοφανής επιβράβευση των αθλητών και προπονητών για τη προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά στα γυμναστήρια».

Keywords
Τυχαία Θέματα