Πώς καίει λιγότερο το κλιματιστικό: Μειώστε με μία μόνο κίνηση το λογαριασμό του ρεύματος

Η ζέστη έχει κάνει γερό ποδαρικό με το θερμόμετρο να είναι ήδη έτοιμο να «χτυπήσει» 40άρια. Το να δροσιστείς, όπως πρέπει όμως κοστίζει σε αυτή τη ζωή και μάλιστα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι στις πολύ ζεστές μέρες ο οικονομικός ανεμιστήρας δεν συμβάλει ιδιαίτερα και επιστρατεύουμε τα βαριά πυροβολικά. Τα air condition δηλαδή. Όμως το ρεύμα που καίει το κλιματιστικό δεν είναι καθόλου ευχάριστο νέο για όσους μένουν πολλές ώρες στο σπίτι και το έχουν ανάγκη. Ωστόσο υπάρχει ένα κόλπο σύμφωνα με το οποίο μια μόνο

κίνηση αρκεί για να μειώσετε τα έξοδα από τη χρήση του κλιματιστικού μέχρι και κατά 40%. Δείτε παρακάτω τον τρόπο. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι να επενδύσετε σε έναν ανεμιστήρα οροφής, το κόστος του οποίου ξεκινά από 20 ευρώ.

Τοποθετώντας τον στην οροφή του καθιστικού, ή όπου αλλού περνάτε τις περισσότερες ώρες, ο κρύος αέρας ανακυκλώνεται πιο αποτελεσματικά επιτρέποντας στο κλιματιστικό να δροσίζει περισσότερο με πολύ λιγότερη ενέργεια.  Βάλτε σε λειτουργία τον ανεμιστήρα οροφής και ανεβάστε τον θερμοστάτη του κλιματιστικού μέχρι και 4 βαθμούς. Θα δείτε και μόνοι σας ότι δεν θα έχει καμία απολύτως διαφορά από τις προηγούμενες χαμηλές θερμοκρασίες. Θα μειώσετε τα χρήματα που πληρώνετε για τη χρήση κλιματιστικού κατά 40%. Γενικά, οι ανεμιστήρες οροφής βοηθούν στο να ανακυκλώνεται ο κρύος αέρας πιο αποτελεσματικά στον χώρο επιτρέποντας στο κλιματιστικό σας να κάνει περισσότερα με λιγότερη ενέργεια. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα φροντίστε ο ανεμιστήρας σας να γυρίζει αριστερόστροφα τους καλοκαιρινούς μήνες. Έτσι, θα σπρώχνει τον αέρα κατευθείαν προς τα κάτω.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πώς, Μειώστε,pos, meioste