Ελισάβετ Σπανού: Ήμουν ερωτευμένη με τον Δημήτρη

Στην εκπομπή "Πρωϊνό mou" βρέθηκε η εκρηκτική μελαχρινή Ελισάβετ Σπανού και δέχθηκε «καταιγισμό» ερωτήσεων για τη σχέση της με το μοντέλο Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Το χρεώνομαι όλο εγώ. Τι να πω; Αν είχαμε σχέση; Εγώ πάντως ήμουν ερωτευμένη» λέει η τραγουδίστρια και συμπληρώνει για το αν και ο Δημήτρης ήταν ερωτευμένος μαζί της: «Νόμιζα ότι (ο έρωτας) δεν ήταν μονομερώς, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν».

«Ήξερες ότι έχει παράλληλη σχέση; Γιατί είναι ήδη με μια κοπέλα;», τη ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας, για να απαντήσει η ίδια: «Αν είχε παράλληλη

σχέση; Εγώ ήξερα όσα και εσείς. Και αισθάνθηκα όπως θα αισθανόταν κάθε γυναίκα. Και απόρριψη ένιωσα και προδομένη. Όλα τα ένιωσα».

Όσο για το πότε χώρισαν, η Ελισάβετ δήλωσε: «Τελείωσε όταν έμαθα ότι εκείνος δεν ήταν ερωτευμένος. Γενικώς, δεν μπορώ να σου πω ότι ήταν και ό, τι πιο ευχάριστο μου έχει συμβεί».

«Όταν είναι κάτι είναι τόσο μικρό σε διάρκεια, το πώς το αντιλαμβάνεται ο καθένας, είναι τελικά διαφορετικό. Εγώ είχα την αίσθηση ότι είχα σχέση. Και ήμουν ερωτευμένη. Αυτός, ίσως, όταν είναι με μια κοπέλα δυο μήνες, να θεωρεί ότι δεν έχει σχέση. Είναι δικαίωμά του και έχει να κάνει με το πώς αυτός το αντιλαμβάνεται», κατέληξε λέγοντας η Ελισσάβετ.

Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί και δημόσια με την ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου…!

Keywords
Τυχαία Θέματα