Ελένη Μενεγάκη: Tι αποκάλυψε για την πρώτη εγκυμοσύνη της Δέσποινας Βανδή(vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε στον αέρα κάποιες σκέψεις της γύρω από την δημοσίευση που έκανε η Δέσποινα Βανδή για τα γενέθλια της κόρης της Μελίνας.

«Πολύ μου άρεσε διαβάζοντας τα λόγια που έγραψε η Δέσποινα Βανδή για το πρώτο της παιδί, για την κόρη της Μελίνα που στις 8 που εννοείται θα το θυμάμαι πάντα γιατί είναι μαζί με την κόρη μου γιατί έχει μια μέρα και ένα χρόνο

διαφορά, στις 8 Φεβρουαρίου έκλεισε τα 15 της.

Θυμάμαι τόσο έντονα την εγκυμοσύνη αυτή της Δέσποινας, την πρώτη της εγκυμοσύνη, πρώτον γιατί τη χρονιά που γέννησε η Δέσποινα ήμασταν στο ίδιο κανάλι, την έβλεπα πάρα πολύ συχνά, είχα νιώσει όλο τον ενθουσιασμό του πρώτου παιδιού. Θυμάμαι ακόμα τη συναυλία που είχα πάει κι εγώ στον Λυκαβηττό και ήταν έγκυος στη Μελίνα και κάτι είχε γράψει στην κοιλιά της δεν θυμάμαι.

Την θυμάμαι αυτή την περίοδο, ήταν πραγματικά πολύ ευτυχισμένη η Δέσποινα. Τα λόγια που διαβάζω σήμερα για το παιδί της, ακουμπάνε την καρδιά μου και ξέρω πόσο αληθινά είναι», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη διαβάζοντας στον αέρα την ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για την κόρη της Μελίνα.

Δείτε το βίντεο

Το άρθρο Ελένη Μενεγάκη: Tι αποκάλυψε για την πρώτη εγκυμοσύνη της Δέσποινας Βανδή(vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα