«Έλα όμως που η προδοσία έρχεται από μέσα»… πικραμένη η μητέρα του Παντελή Παντελίδη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με μία ανάρτησή της στο facebook η μητέρα του Παντελή Παντελίδη αποφάσισε να ευχαριστήσει τον κόσμο, που αγκάλιασε τον γιο της, να εκφράσει την πίκρα της, για όσους πρόδωσαν τον Παντελή.

«Ο Παντελής είναι παιδί, αδερφός και φίλος όλων μας» , είναι τα λόγια που θα θυμάται πάντα η Αθηνά Παντελίδη, λόγια μιας μεγάλης κυρίας, όταν της μίλησε για τον Παντελή της.

Στο facebook έγραψε

για να ευχαριστήσει τον κόσμο, το κοινό του Παντελή: «Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που αγάπησε τόσο δυνατά τον ΠΑΝΤΕΛΗ ,που στηρίζει με την αγάπη του τόσους μήνες την οικογένεια. Σε αυτόν τον κόσμο χρωστάμε πολλά γιατί με την αγάπη τους μπορέσαμε να στηριχτούμε στα πόδια μας και δεν μας αφήσατε να καταρρεύσουμε. Τα καθημερινά μηνύματα συμπαράστασης μας έχουν συγκλονίσει.»

Όμως η μητέρα του Παντελή Παντελίδη μέσα από τα λόγια της αείμνηστης Μαλβίνας Κάραλη μίλησε για προδοσία, «Έλα όμως που η προδοσία έρχεται σχεδόν πάντα από μέσα. Από εκείνους που βρέθηκαν μαζί σου για λίγο. Από ανάξιους που εμπιστεύθηκες. Από ανθρωπάρια που σε φακέλωσαν πάνω στις πιο εξομολογητικές σου ώρες…».

Το άρθρο «Έλα όμως που η προδοσία έρχεται από μέσα»… πικραμένη η μητέρα του Παντελή Παντελίδη εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα