Έκθεση Εικαστικών και Αγιογραφίας στο Παλαιό Φάληρο

Ο δήμος Παλαιού Φαλήρου και η Πανελλήνια Εταιρία Λόγου και Τέχνης (Π.Ε.Λ.Τ) , πραγματοποιούν Έκθεση Εικαστικών και Αγιογραφίας των μελών της Π.Ε.Λ.Τ. με τίτλο «Καλοκαίρι 2013» που θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΦΛΟΙΣΒΟΣ « υπό την αιγίδα του Δήμου Π. Φαλήρου ( Λ. Ποσειδώνος ).

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν αύριο Δευτέρα 17 Ιουνίου στις 19:30.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως 23 Ιούνιου, με ώρες επισκέψεων 09:00-14:00 και 17:00-21:00

Δρώμενα κατά την διάρκεια της έκθεσης

:

*Τετάρτη 19 Ιουνίου, ώρα 19:30

Παρουσίαση ποίησης της Μαρίας Γκαζιάνη από το βιβλίο της με τίτλο «Σου γράφω... «

*Παρασκευή 21 Ιουνίου,ώρα 20:00

Θεατρικό : «Μαρία , όπως η Παναγιά» σε σκηνοθεσία: Γιάννη Σολδάτου και ερμηνεία Μαρίας Δρακοπούλου , Δημήτρη Ξηρού , Ούγκο Βάρβογλη.

*Σάββατο 22 Ιουνίου,ώρα 19:30

Μουσική παρουσίαση από Έλενα Ινέζ Βενιέρη .

Η Πανελλήνια Εταιρεία Λόγου και Τέχνης ιδρύθηκε το 1996, με στόχο την ανάδειξη κάθε αυθεντικής και ιδιαίτερης καλλιτεχνικής έκφρασης και αριθμεί σήμερα περισσότερα από 300 μέλη από όλες τις μορφές τέχνης.

Στα δεκαεπτά χρόνια λειτουργίας της έχει διοργανώσει πλήθος εικαστικών και λογοτεχνικών δρώμενων, συμμετέχοντας σε αρκετές πολιτιστικές εκδηλώσεις .

Σε αυτό το πλαίσιο, η έκθεση φιλοξενεί έργα των καλλιτεχνών μελών της και αποτελεί μία ενδεικτική παρουσίαση των σύγχρονων δημιουργικών αναζητήσεων και των ποικιλότροπων προσεγγίσεων του καλλιτεχνικού οράματος, όπως αυτές αποκαλύπτονται μέσα από το «διάλογο» των εικαστικών συνθέσεων. Ελπίζουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να σταθείτε αρωγοί στην προσπάθεια μας, ενημερώνοντας το φιλότεχνο κοινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα