Εκτελεστική Γραμματεία μετεκλογικών εξελίξεων στη Νέα Δημοκρατία

Η πρώτη συνεδρίαση οργάνου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, μετά την ήττα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, πραγματοποιείται σήμερα με τη σύγκληση της Εκτελεστικής Γραμματείας και σε αυτήν αναμένεται να «ανοίξει τα χαρτιά του», ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς.

Το κλίμα που επικρατεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι και το καλύτερο καθώς στελέχη ασκούν έντονη κριτική στην ηγεσία της

Νέας Δημοκρατίας και ιδιαίτερα στο επιτελείο του πρωθυπουργού που ασκούσε τόσο την κυβερνητική πολιτική αλλά και σε αυτό του κόμματος που ακολούθησε λανθασμένη, όπως επισημαίνουν, στρατηγική κατά την προεκλογική περίοδο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο κ. Σαμαράς θα ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί και ότι θα είναι ο εγγυητής της νέας πορείας του κόμματος στο οποίο όμως αναμένεται να γίνουν σαρωτικές αλλαγές.

Ο κ. Σαμαράς θα διαμηνύσει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια εσωστρέφειας και ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει άλλη επιλογή από το να σταθεί απέναντι στις πολιτικές της κυβέρνησης οι οποίες, κατά την αξιωματική αντιπολίτευση, επιχειρούν να αποδομήσουν την προοπτική της χώρας.

Η συνεδρίαση, από την οποία αναμένεται να φανούν τα πρώτα σημάδια για τις εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία, είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 στα γραφεία της Λεωφόρου Συγγρού.

Keywords
Τυχαία Θέματα