Έκλεβαν ελληνικά σούπερ μάρκετ και πουλούσαν τα προϊόντα στην Αλβανία!

Στην εξάρθρωση μιας σπείρας, η οποία αφού έκλεβε προϊόντα από σούπερ μάρκετ στην Αττική τα πουλούσε στην Αλβανία, προχώρησε η αστυνομία. Τα μέλη της σπείρας, τέσσερις Αλβανοί-ένας 56χρονος, δύο 55χρονες και μία 56χρονη, που έχουν συλληφθεί 11 φορές για τα ίδια αδικήματα από το 1996-, συνελήφθησαν στην Καλλιθέα, έξω από σούπερ μάρκετ, το οποίο είχαν κλέψει.

Στην κατοχή τους και σε έρευνα που ακολούθησε στα σπίτια τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός εμπορευμάτων, όπως ποτά, ζυμαρικά, καλλυντικά, όσπρια, κονσέρβες, είδη καθαρισμού κλπ, αξίας 3.070 ευρώ, καθώς και

χειρόγραφο σημείωμα στην αλβανική γλώσσα, από το οποίο προκύπτει ότι διαθέτουν λογαριασμούς σε αλβανικές τράπεζες με ποσό καταθέσεων άνω των 100.000 ευρώ.

Οι δράστες μετέβαιναν στα καταστήματα με ΙΧ αυτοκίνητο, εντός του οποίου ανέμενε ο 56χρονος ως οδηγός, ενώ οι τρεις γυναίκες εισέρχονταν στα σούπερ μάρκετ. Εν συνεχεία, η μια φυλούσε «τσίλιες» και οι συνεργοί της αφαιρούσαν εμπορεύματα, κυρίως μικρού όγκου, τα οποία τοποθετούσαν σε ειδικές διαμορφωμένες θήκες που είχαν στο εσωτερικό των ρούχων τους και στις τσάντες τους.

Στη συνέχεια έστελναν τη λεία τους στην Αλβανία, όπου συνεργοί τους τα πωλούσαν στην εκεί αγορά, αποκομίζοντας μεγάλα κέρδη. Συνολικά οι δράστες είχαν διαπράξει συνολικά 27 κλοπές από σούπερ μάρκετ σε Αμπελόκηπους, Ζωγράφου, Γκύζη, Καλλιθέα, Άγιο Παντελεήμονα, Χολαργό, Πετρούπολη, Νέα Σμύρνη, Κυψέλη, Ιλίσια και Πατήσια.

Keywords
Τυχαία Θέματα