Έκανε το πρώτο βήμα το πολυνομοσχέδιο

Όπως αναμενόταν άλλωστε ψηφίστηκε – εγκρίθηκε με τις ψήφους της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ το πολυνομοσχέδιο από την Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, χωρίς να γίνουν δεκτές οι τροπολογίες που έχουν κατατεθεί αν και υπάρχει ακόμα η δυνατότητα στην κυβέρνηση να τις αποδεχθεί στην αυριανή Ολομέλεια.

Το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε τη

δυσαρέσκεια του για τη μη αποδοχή της τροπολογίας του για την ανεργία: «Υπήρξε μια συμφωνία των πολιτικών αρχηγών για το θέμα της ανεργίας και την αποδοχή της τροπολογίας του ΠΑΣΟΚ. Δεχόμαστε τις νομοτεχνικές βελτιώσεις του άρθρου 1 από τον αρμόδιο Υπουργό. Λυπούμαστε που μέχρι στιγμής δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία για το σύνολο της τροπολογίας που αποδεικνύει τη μη κατανόηση των αναγκών της κοινωνίας και το θέμα προφανώς θα το χειριστούν αύριο οι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση στην Ολομέλεια» δήλωσε ο εισηγητής του κόμματος Οδυσσές Κωνσταντόπουλος.

Το ΠΑΣΟΚ έχει βέβαια τη δυνατότητα να επαναφέρει την τροπολογία την Κυριακή στην Ολομέλεια, η οποία θα αρχίσει τη συνεδρίασή της στις 11:00 το πρωί, σε μία συνεδρίαση που βάσει του Κανονισμού θα διαρκέσει 10 ώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα