Εισαγγελέας για τα οκτώ εκατ. του Πανταλάκη

Στα χέρια του εισαγγελέα βρίσκεται από σήμερα η υπόθεση υψηλόβαθμου στελέχους της ΑΤΕ που έβγαλε 8 εκατομμύρια ευρώ.

Ο εισαγγελέας διέταξε το ΣΔΟΕ να διερευνήσει αν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της «φοροδιαφυγής» και «παράνομων εσόδων» χωρίς να αναφέρεται ονομαστικά το στέλεχος, ωστόσο, ο ίδιος ο πρώην Διοικητής της Αγροτικής Τράπεζας , Θεόδωρος Πανταλάκης παραδέχθηκε ότι

ο ίδιος μετέφερε το ποσό αυτό στο εξωτερικό.

Σε συνέντευξή του στη Real News ο πρώην διοικητής της τράπεζας γνωστοποίησε πως είναι δικά του τα χρήματα και ότι πρόκειται για νόμιμα, δηλωμένα και φορολογημένα ,που αποτελούν μέρος της οικογενειακής περιουσίας το ύψος της οποίας τα δικαιολογεί.

Στο συγκεκριμένο θέμα αναφέρονται και οι Financial Times με δημοσίευμα που κάνει λόγο για πολιτική ταραχή από το θέμα Πανταλάκη.

«Είμαι στις διακοπές και δεν σχεδιάζω να πω τίποτα περισσότερο μέχρι να γυρίσω πίσω στην Αθήνα», δήλωσε ο Θ. Πανταλάκης στους FT, «από τη βίλα του στην Πάρο». Ο Θ. Πανταλάκης αναμένεται να δώσει κατάθεση ενώπιον επιτροπής του κοινοβουλίου στο τέλος Αυγούστου, για τα τρία χρόνια της παραμονής του στο τιμόνι της τράπεζας, στο τέλος Αυγούστου, σύμφωνα με πρόσωπο που γνωρίζει την υπόθεση, αναφέρουν οι Financial Times.

Πηγή: onlynews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα