«Είμαι βέβαιος ότι δεν θα βρουν τίποτα» λέει ο παππούς του μικρού Μπεν

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο παππούς του μικρού Μπεν, Eddie Needham επέστρεψε στο νησί της Κω 25 χρόνια μετά από την εξαφάνιση του εγγονού του για να βοηθήσει στις αστυνομικές έρευνες.

Ο 68χρονος άνδρας έμεινε επί δύο ώρες μέσα στο σπίτι που είχε δει τον εγγονό του για τελευταία φορά, ενώ δήλωσε πως «Αν ήταν να είχαν βρει κάτι εδώ θα το είχαν βρει μέχρι τώρα». Επιπλέον παρατήρησε ότι τα θεμέλια του σπιτιού δεν είναι τα ίδια με αυτά που είχε το σπίτι κατά την εξαφάνιση τους εγγονού του, καταλήγοντας

στο συμπέρασμα ότι το σπίτι έχει αντικατασταθεί από κάποιο άλλο.

Αναφορικά με τις έρευνες που διεξάγονται ο παππούς του Μπεν δήλωσε στην εφημερίδα Mirror : «Είμαι σίγουρος ότι κάνουν φανταστική δουλειά. Είναι η καλύτερη ομάδα και οι καλύτεροι αρχαιολόγοι στον κόσμο. Αλλά ειλικρινά δεν πιστεύω ότι θα βρουν κάτι παρόλο που δουλεύουν πολύ σκληρά», ενώ αναφορικά με τα συναισθήματα που του προκάλεσε η επιστροφή του στον τόπο εξαφάνισης του εγγονού του είπε: «Το πιο δύσκολο πράγμα για μένα ήταν όταν όταν ξαναπάτησα το πόδι μου εδώ. Ένιωσα απαίσια».

Το άρθρο «Είμαι βέβαιος ότι δεν θα βρουν τίποτα» λέει ο παππούς του μικρού Μπεν εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα