«Εγώ σκότωσα τη Μέριλιν γιατί κοιμόταν και με τον Κάστρο…!»

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από ετοιμοθάνατο βετεράνο πράκτορα της CIA, ο οποίος μιλά από το νεκροκρέβατό του για «καυτά» ζητήματα εθνικής ασφάλειας. Ο φάκελος με τον θάνατο της Μέριλιν Μονρό ανοίγει ξανά -έστω ανεπίσημα- ύστερα από 53 χρόνια με την εξομολόγηση του ανθρώπου που υποστηρίζει ότι τη δολοφόνησε με εντολή από τη CIA.

Η θρυλική ηθοποιός βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο Λος Άντζελες στις 5 Αυγούστου του 1962 με επίσημη αιτία θανάτου τη «δηλητηρίαση

από βαρβιτουρικά», προερχόμενη από «πιθανή αυτοκτονία». Τα ανεπίσημα σενάρια βέβαια, πολλά και συνωμοσιολογικά τα περισσότερα. Αυτό το τελευταίο, όμως, πραγματικά συγκλονίζει, καθώς έρχεται ως μαρτυρία, απολογία, παραδοχή σε πρώτο πρόσωπο.

Ο 78χρονος συνταξιούχος πράκτορας της CIA Νόρμαντ Χότζες νοσηλεύεται στο Sentara General Hospital και σύμφωνα με τους γιατρούς του βρίσκεται στα τελευταία του. Αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να προχωρήσει σε απίστευτες αποκαλύψεις σχετικά με την τρομακτική δράση του -με τις ευλογίες της κυβέρνησης, πάντα. Ή μάλλον εξαιτίας αυτού προχώρησε σε μια τελευταία εξομολόγηση, που όμως αντί να την κάνει στον πνευματικό του την κάνει δημόσια. Και συγκλονίζει.

Σύμφωνα με το worldnewsdailyreport.com ο Χότζες υποστηρίζει ότι στην καριέρα του διέπραξε 37 δολοφονίες εκ μέρους της Αμερικανικής κυβέρνησης από το 1959 μέχρι το 1972, συμπεριλαμβανομένης και αυτή της Μέριλιν Μονρό! Εκπαιδευμένος τόσο ως ελεύθερος σκοπευτής αλλά και στις πολεμικές τέχνες, ο κ. Χότζες ήταν σπεσιαλίστας στη χρήση πιο… αντισυμβατικών μεθόδων για να πάρει αυτό που θέλει με υλικά, όπως κάθε λογής δηλητήρια και εκρηκτικά πρώτα και καλύτερα στην ατζέντα του.

Υποστηρίζει, λοιπόν, ότι στα 41 χρόνια της υπηρεσίας του είχε ανατεθεί πολλές φορές «η δολοφονία συγκεκριμένων ανθρώπων που θα μπορούσαν να αποτελέσουν κίνδυνο για την ασφάλεια της χώρας». Προφανώς, αυτό συνέβη και στην περίπτωση της Μέριλιν!

Η σχέση της Μονρό με τον πρόεδρο Τζον Φ. Κένεντι αλλά και με τον αδελφό του, γερουσιαστή Ρόμπερτ Κένεντι ήταν γνωστή (στη φωτογραφία οι τρείς τους τη βραδιά, όπου η Μέριλιν τραγούδησε στον Τζον το «Happy Birthday Mr. President» γράφοντας ιστορία). Η Μέριλιν, όμως, σύμφωνα με τον Χότζες αποτελούσε απειλή για άλλον λόγο. «Είχαμε στοιχεία ότι η Μέριλιν Μονρό δεν κοιμόταν μόνο με τον Κένεντι αλλά και με τον Φιντέλ Κάστρο. Ο προϊστάμενός μου, Τζίμι Χέιγουορθ μού είπε ότι έπρεπε να πεθάνει και ότι έπρεπε να το κάνουμε να μοιάζει με αυτοκτονία ή υπερβολική δόση. Δεν είχα σκοτώσει γυναίκα ξανά αλλά υπάκουσα εντολές… Το έκανα για την Αμερική! Θα μπορούσε να μεταδώσει στρατηγικές πληροφορίες στους κομουνιστές και εμείς δεν μπορούσαμε να το επιτρέψουμε αυτό! Έπρεπε να πεθάνει! Απλά έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω», εξομολογήθηκε ο ίδιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα