Έγκλημα πάθους στο Πήλιο

Για τα μάτια της 36χρονης πρώην φίλης του, 50χρονος άντρας πυροβόλησε εναντίον της γυναίκας και του νυν φίλου του τον οποίο και σκότωσε.

Το άγριο έγκλημα πάθους αποκαλύφθηκε στη Μακρυράχη Πηλίου με τον δράστη να πυροβολεί τρεις φορές σε βάρος του ζευγαριού με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τον 61χρονο νυν φίλο της γυναίκας και να τραυματίζει σοβαρά αλλά εκτός κινδύνου την 36χρονη.

Χτύπησε μέχρι θανάτου τον 61χρονο

Η ζήλια είχε θολώσει το μυαλό του εν βρασμώ δολοφόνου. Αφού πυροβόλησε με κυνηγητικό όπλο τον νυν φίλο της 36χρονης, άρχισε να τον χτυπά

δυνατά στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος του με το κοντάκι της καραμπίνας!

Ο δράστης εγκατάλειψε αιμόφυρτα τα δύο θύματά του στην αποθήκη του 61χρονου.

Ήπιε φυτοφάρμακο για να αυτοκτονήσει

Στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του όπου προσπάθησε να αυτοκτονήσει πίνοντας ισχυρά φυτοφάρμακα, όπως δήλωσε ο ίδιος στους αστυνομικούς.

Η 36χρονη που είχε τραυματιστεί στο χέρι, κατάφερε να ειδοποιήσει την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Την ίδια ώρα ο 61χρονος σύντροφος της που είχε πυροβοληθεί από κοντινή απόσταση στην κοιλιακή χώρα, χαροπάλευε με την ακατάσχετη αιμορραγία.

Εκτός κινδύνου η 36χρονη

Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου ήταν πολύ αργά, καθώς υπέκυψε στα τραύματα του.

Αντίθετα η 36χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Αστυνομικοί που πήγαν στο χωριό, συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο, πιθανότατα και αυτός εκτός κινδύνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα