Έφτασαν οι πρώτοι αγρότες στο Σύνταγμα – Κλείνουν οι γύρω δρόμοι

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί το παναγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος, όπου αγρότες από όλη τη χώρα διαδηλώνουν την αντίθεσή τους στον τρόπο φορολόγησής τους, αλλά και τις αλλαγές που επίκεινται στο ασφαλιστικό τους. Οι πρώτες ομάδες των αγροτών έφτασαν στην στο Σύνταγμα πολύ νωρίς και για το λόγο αυτό άρχισαν να κλείνουν και οι δρόμοι γύρω από τη Βουλή και την πλατεία Συντάγματος.

Το συλλαλητήριο των

αγροτών έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 11:00, ενώ όπως έχουν ανακοινώσει αντιπροσωπεία τους θα επιδώσει ψήφισμα στο υπουργείο Οικονομικών και στη Βουλή. «Μόνο από την κεντρική και δυτική Μακεδονία κατεβαίνουμε με περισσότερα από 40 λεωφορεία» αναφέρει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο συντονιστής της Πρωτουβουλίας Αγροτών Θοδωρής Παπακωνσταντίνου, προσθέτοντας ότι στο συλλαλητήριο θα είναι αγρότες από την Ήπειρο, τη Θεσπρωτία, την Πελοπόννησο και την Κρήτη, αλλά και από αρκετές άλλες περιοχές της χώρας.

Στη συγκέντρωση των αγροτών θα λάβουν μέρος ακόμα η Πανελλαδική Ομοσπονδία Παραγωγών Αγροτικών Προιόντων Λαϊκών Αγορών και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πωλητών Λαϊκών Αγορών.

Keywords
Τυχαία Θέματα