«Εφτάψυχη» Γιουβέντους

Μεγάλη μάχη θα δοθεί στο Μόναχο, μετά το 2-2 μεταξύ Γιουβέντους και Μπάγερν στο Τορίνο, και στη Μαδρίτη, ύστερα από το 0-0 στο οποίο περιορίστηκαν Αϊντχόφεν και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης έμεινε η Γιουβέντους η οποία κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία από την Μπάγερν Μονάχου, με 2-2, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας πήραν το προβάδισμα με τον Μίλερ στο 43ο λεπτό, μετά από τραγικό λάθος του Μπαρτζάλι, ενώ ο Ρόμπεν, στο 55′, με υπέροχο σουτ, έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του.

Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι

οι Βαυαροί θα είχαν ένα εύκολο βράδυ, μίλησε η καρδιά της «Γηραίας Κυρίας». Ντιμπάλα στο 63′ και Στουράρο στο 76′ έφεραν το παιχνίδι στα ίσα για την ομάδα τους και έδωσαν νέο ενδιαφέρον στη ρεβάνς του Μονάχου.

Ίντερ-Σίτι με προορισμό τους «8»

Την ανωτερότητά της απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου επιβεβαίωσε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επικράτησε με 1-3 στην Ουκρανία. Ο Κουν Αγουέρο με σουτ στο 15΄ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 40΄ ο Νταβίντ Σίλβα έκανε το 0-2 για τους «Πολίτες». Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Μπουγιαλσκι στο 59΄, ενώ στο 90′ ο Γιάγια Τουρέ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Όλα μηδέν στην Ολλανδία

Σε ένα ματς που γρήγορα θα ξεχαστεί, Αϊντχόφεν και Ατλέτικο Μαδρίτης έμειναν στο 0-0 στο «Φίλιπς Στάντιον», με την υπόθεση-πρόκριση να κρίνεται στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα