Ε. Βενιζέλος: «Πιστεύουμε στην Κεντροαριστερά χωρίς ηγεμονισμούς»

«Το ΠΑΣΟΚ πιστεύει στην υπόθεση της Κεντροαριστεράς, χωρίς μιζέριες, ηγεμονισμούς και χωρίς κανέναν αποκλεισμό», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, προσερχόμενος σε εκδήλωση της «Κίνησης των 58».

«Η Κεντροαριστερά, η μεγάλη προοδευτική δημοκρατική παράταξη, έχει μία δυναμική, που κανείς δεν μπορεί να την ανακόψει, γιατί καλύπτει

έναν τεράστιο χώρο, από τη συντηρητική παράταξη μέχρι την κομμουνιστική αριστερά, γιατί αυτός ο τεράστιος χώρος έχει μία μεγάλη παράδοση, γιατί εκφράζει την ανάγκη της ελληνικής κοινωνίας να διαμορφωθεί η στρατηγική για την επόμενη ημέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Θέλουμε να συσπειρωθούν όλοι, κόμματα, κινήσεις, πρόσωπα, όλοι όσοι πιστεύουμε σε αυτές τις αρχές, που σε πανευρωπαϊκό επίπεδο εκφράζουν οι Ευρωπαίοι Δημοκράτες και Σοσιαλιστές, το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα» σημείωσε μιλώντας για εξαιρετική, διπλή, ευκαιρία των δημοτικών και των ευρωπαϊκών εκλογών.

Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές είπε ότι «μπορούμε να στηρίξουμε τα πρόσωπα των τοπικών κοινωνιών, τα πιο προοδευτικά και δημιουργικά», ενώ για τις ευρωεκλογές, ανέφερε πως «όλοι μπορούμε να συστρατευτούμε στο μεγάλο ψηφοδέλτιο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος».

Τέλος σημείωσε πως στηρίζει την «Κίνηση των 58», όλες τις πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση αυτή «και τους καλούμε όλους, με γενναιοδωρία, χωρίς αντιστάσεις σε σχέση με το παρελθόν, να συγκροτήσουμε αυτό το μεγάλο ρεύμα που υπάρχει, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα όλων των εκλογών».

Keywords
Τυχαία Θέματα