«Ένα ταξίδι παραμύθια» ενόψει Χριστουγέννων

Την επιτυχημένη παιδική παράσταση με τίτλο «Ένα ταξίδι παραμύθια» παρουσιάζει η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής σε 6 σχολεία της Δυτικής Αττικής ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Σταυρούλας Δήμου έγινε η έναρξη των παραστάσεων τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Σχολείο Φυλής, όπου περισσότερα από 120 παιδιά παρακολούθησαν και συμμετείχαν ενεργά στη θεατρική παράσταση που πρόσφερε άφθονο γέλιο και μηνύματα αγάπης.

Η κ. Δήμου απευθυνόμενη

στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου ευχήθηκε «καλές γιορτές» και τόνισε πως στόχος αυτών των παραστάσεων είναι να φέρουν μια νότα χαράς και αισιοδοξίας στους δύσκολους καιρούς που περνάμε.

Η ευφάνταστη παράσταση «Ένα ταξίδι παραμύθια» παρουσιάζεται από δύο ηθοποιούς-ερμηνευτές, που υποδύονται δεκάδες ρόλους, σε ένα ξεχωριστό ταξίδι από την Κίνα μέχρι τη Λιβύη και από την Ιταλία μέχρι τα βάθη της ελληνικής παράδοσης. Γεμάτο χιούμορ, συγκίνηση, μουσικές και μηνύματα, σε μια μοναδική παραμυθοσκυταλοδρομία με μαγικές μηχανές και περίεργα ανθρωπάκια, βασιλιάδες και πριγκίπισσες, χρυσόψαρα που μιλάνε, δράκους και αυτοκράτορες, ταξιδιάρικα ποντίκια, δέντρα που ζωντανεύουν!

Κείμενο-Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Πασσάς

Ερμηνεύουν: Κωνσταντίνος Πασσάς, Στέλλα Γρίβα

Keywords
Τυχαία Θέματα