Ε. Βενιζέλος: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλοίωσης της «λίστα Λαγκάρντ

Τη διαδρομή της περίφημης «λίστας Λαγκάρντ» περιέγραψε στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλοίωσης των στοιχείων. Κατά την τοποθέτησή του ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε αναφερόμενος

στον πρώην ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη «δεν γνωρίζω αν στον κ. Διώτη δόθηκε το αρχικό υλικό ή αντίγραφο ούτε μπορεί εκείνος να το γνωρίζει», ενώ αναφερόμενος στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου εκτίμησε ότι «δεν είχε λόγο ο κ. Παπακωνσταντίνου να λέει ψέματα» προσθέτοντας ωστόσο ότι ο ίδιος δεν είναι σε θέση να ξέρει.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέτρεξε στο παρελθόν σημειώνοντας «τον Αύγουστο του 2011, όταν ενημερώθηκα από τον Διώτη έχουν περάσει ήδη 16 μήνες από τότε που δόθηκε το υλικό επισήμως και είναι προφανές ότι σε ένα τέτοιο διάστημα μπορούν να αντληθούν όλες οι επίσημες πληροφορίες πριν την δική μου ενημέρωση».

Ο κ. Βενιζέλος εκτίμησε επιπλέον ότι «ένα ψηφιακό υλικό που είναι προϊόν υποκλοπής και έχει κυκλοφορήσει σε διάφορες γωνιές, είναι δυνατό να έχει αλλοιώσεις, κυρίως από αυτόν που το υπέκλεψε».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα