ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΥΛΟΥ

Αφορά 66 θέσεις μέσω ΑΣΕΠ για τη στελέχωση της Υπηρεσίας Ασύλου. Αιτήσεις συμμετοχής έως τις 9 Νοεμβρίου 2012.

Όπως ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ εκδόθηκε η πρόσκληση της ανεξάρτητης αρχής (ΦΕΚ 1/2012, τεύχος προκηρύξεων ΑΣΕΠ), που αφορά στη στελέχωση της Υπηρεσίας Ασύλου του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, με προσωπικό που περιλαμβάνεται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ και φορέων, οι

πίνακες των οποίων έχουν ελεγχθεί από την αρχή και τα πρόσωπα που περιλαμβάνονται σε αυτούς, δεν έχουν διοριστεί (άρθρο 18 παρ. 3 του ν.4058/2012).

Η πρόσκληση αφορά στην πλήρωση 66 θέσεων συνολικά του κλάδου ΔΕ Διοικητικού- Λογιστικού/ΔΕ Διοικητικού για τα Περιφερειακά Γραφεία Αττικής, Θεσσαλονίκης, Ορεστιάδας, Αλεξανδρούπολης και Ρόδου.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει με την πάροδο της 9ης Νοεμβρίου 2012, ημέρα Παρασκευή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο «Αίτηση- Υπεύθυνη Δήλωση για πρόσληψη στην Υπηρεσία Ασύλου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη» (έντυπο ΑΣΕΠ με την ένδειξη ΥΠΑΣ.189.1) στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Η αίτηση υποβάλλεται στο ΑΣΕΠ μόνο ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, σε φάκελο μεγέθους Α4 ή στον ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST, ο οποίος διανέμεται από τα ΕΛΤΑ, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Πρόσκληση: 1Σ/2012, Τ.Θ. 143 08, Τ.Κ. 115 10 ΑΘΗΝΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα