Δύο ομοεθνείς του είναι οι δολοφόνοι του 25χρονου Τυνήσιου

Δύο συμπατριώτες του δολοφονημένου 25χρονου Τυνήσιου λαθρομετανάστη κατηγορούνται ως οι δράστες του εγκλήματος, όπως ανακοίνωσαν οι αστυνομικές Αρχές που εξιχνίασαν την δολοφονία, η οποία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 14/8 στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 24χρονο κι έναν 20χρονο, επίσης λαθρομετανάστες, ο πρώτος -εκ των οποίων- ήδη συνελήφθη στο κέντρο

της Θεσσαλονίκης, ενώ ο δεύτερος αναζητείται ακόμα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Όπως προέκυψε κατά την προανάκριση, οι δράστες συναντήθηκαν με το θύμα τους αρχικά σε παραλιακό μαγαζί της πόλης και εν συνεχεία, μετέβησαν σε διαμέρισμα, ιδιοκτησίας ημεδαπού, επί της οδού Καλλιβούλου 6 στους Αμπελοκήπους, όπου κατά διαστήματα φιλοξενείτο ο 25χρονος θανόν.

Εκεί, οι τρεις Τυνήσιοι κατανάλωσαν αλκοόλ και μετά οι δύο -φερόμενοι ως δράστες- ήρθαν σε αντιπαράθεση με το μετέπειτα θύμα τους για προσωπικούς λόγους. Ο καβγάς εξελίχθηκε σε συμπλοκή, κατά την οποία ο 25χρονος δέχθηκε τραύμα από μαχαίρι στην αριστερή τραχηλική περιοχή.

Αμέσως μετά, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ το θύμα κατάφερε να κατεβεί μέχρι την είσοδο της οικοδομής, όπου βρέθηκε αιμόφυρτος κατά τις 12:30 τα μεσάνυχτα από διανομέα φαγητού.

Ο 24χρονος κατά την προανάκριση ισχυρίστηκε ότι ο 20χρονος συγκατηγορούμενός του ήταν αυτός που σκότωσε τον άτυχο άνδρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα