Γιάννης Δραγασάκης : Ο αναπτυξιακός νόμος θα φέρει 300.000 θέσεις εργασίας

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Γιάννης Δραγασάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρθηκε τόσο στα ζητήματα της διαπλοκής μεταξύ πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων, όπως και για τις μεταβολές που προωθούνται στο τοπίο των ΜΜΕ.

Σπάμε το σύστημα της διαπλοκής

Αναφορικά με το σύστημα της πολιτικής και οικονομικής διαπλοκής ο κ. Δραγασάκης

υποστήριξε πως αυτό σπάει και αποσυντίθεται. Ενώ τόνισε πως επρόκειτο για ένα σύνθετο πλέγμα διαπλεκόμενων συμφερόντων, που είχαν οικοδομήσει ένα πλαίσιο αδιαφάνειας και άνισων όρων ανταγωνισμού.

Σε ότι αφορά στις μεταβολές στον τραπεζικό τομέα υποστήριξε πως οι τράπεζες σταματούν να λειτουργούν υπό ένα καθεστώς αδιαφάνειας ενώ οι διοικήσεις των τραπεζών υπόκεινται σε διαδικασίες λογοδοσίας και ελέγχου. Στόχος όπως τόνισε ο Γ. Δραγασάκης είναι οι τράπεζες να λειτουργούν προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας.

Ταυτόχρονα έθεσε το ζήτημα του χρέους ως ένα ζήτημα καθοριστικό για την ελληνική οικονομία, με την έννοια ότι η επίλυσή του, θα ανοίξει το δρόμο για την συνολική ανάκαμψη της ελληνικής οικονομικής ζωής.

Ο αναπτυξιακός νόμος θα φέρει 300.00 θέσεις εργασίας

Βασικός στόχος της κυβέρνησης σύμφωνα με τον Γιάννη Δραγασάκη είναι η ανάκαμψη των ιδιωτικών επενδύσεων, που θα επιχειρηθεί να πραγματωθεί μέσω της ενεργοποίησης του αναπτυξιακού νόμου. Σε ότι αφορά στον αναπτυξιακό νόμο, προέβλεψε πως η ενεργοποίησή του θα έχει ως μεσοπρόθεσμο αποτέλεσμα την δημιουργία 300.000 θέσεων εργασίας.

Ενώ επεσήμανε πως η οικονομική ανάπτυξη για την κυβέρνηση είναι αλληλένδετη με την προστασία των κοινωνικών ομάδων που πλήττονται περισσότερο από την οικονομική κρίση.

Το άρθρο Γιάννης Δραγασάκης : Ο αναπτυξιακός νόμος θα φέρει 300.000 θέσεις εργασίας εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα