Δώνης: «Η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν θέλει η ομάδα του να δεχθεί τέρμα στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης, για το Europa League. Παράλληλα, ο Γιώργος Δώνης ανέφερε πως το στιλ του παιχνιδιού της Ραπίντ είναι παρόμοιο με του ΠΑΟΚ και τόνισε πως η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Πιο αναλυτικά, προπονητής του ΠΑΟΚ

ανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Η ομάδα μας βελτιώνεται από μέρα σε μέρα. Αφομοιώνουμε σημαντικά πράγματα στα παιχνίδια, η διάρκεια μάς κάνει καλύτερους. Περιμένω να δω την ομάδα δυνατή και αποφασιστική.

»Η απουσία του Γκαρσία είναι σημαντική, έχει ισχυρή προσωπικότητα εκτός του ότι βοηθά στο αγωνιστικό κομμάτι. Έχει επιρροή στους υπόλοιπους στην πειθαρχία. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με απουσίες.

»Δεν μπορούμε να σταθούμε στον επαναληπτικό, θέλουμε να κερδίζουμε και κυρίαρχο ρόλο παίζει η άμυνα. Να μην δεχτούμε γκολ είναι το πιο βασικό. Ακόμη και το 0-0 πάντα δίνει περισσότερες πιθανότητες σε εμάς. Έχω δει όλα τα επίσημα παιχνίδια και εγώ και οι συνεργάτες μου. Είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα, στέκομαι στο τρόπο παιχνιδιού της. Μοιάζει με εμάς, δεν θέλει να καταστρέψει, αλλά να δημιουργήσει.

»Μπορεί να θεωρούμαστε φαβορί, αλλά από την άλλη μιλάμε για μια ομάδα με πολλά επίσημα παιχνίδια. Θα κριθεί η πρόκριση στις λεπτομέρειες.»

Keywords
Τυχαία Θέματα