ΔΗΜΑΡ: Διεγράφη ο Γρηγόρης Ψαριανός

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Διεγράφη πριν από λίγο ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός από την κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ), καθώς ο κ. Ψαριανός δεν υπέγραψε το κοινό αίτημα των βουλευτών του κόμματος για την πρόταση δημοψηφίσματος για τη ΔΕΗ.

Εξάλλου, ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως ο κ. Ψαριανός αποτελούσε ξένο σώμα για την ΚΟ της ΔΗΜΑΡ.

Πάντως, ο ίδιος ο κ. Ψαριανός εμφανίστηκε έκπληκτος και αιφνιδιασμένος, καθώς υποστηρίζει πως δεν ενημερώθηκε από κανέναν για τη διαγραφή του, ούτε από τον κ. Αναγνωστάκη ούτε από τον κ. Κουβέλη και το έμαθε τυχαία, ενώ όπως σχολίασε χαρακτηριστικά για τον επικεφαλής της Δημοκρατικής Αριστεράς, “ότι πει ο Ιούλιος Καίσαρ”. Εξάλλου, ο ίδιος ο κ. Ψαριανός θέλοντας να δώσει έμφαση στον τρόπο που ενημερώθηκε από το κόμμα, δήλωσε πως έμαθε για την ανεξαρτητοποίησή του από τον ομαδάρχη της κατασκήνωσης όπου πήγε την κόρη του…!

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς:

«Ο συγκεκριμένος βουλευτής κ. Γρηγόρης Ψαριανός με τη συστηματική διαφοροποίηση και αντίθεσή του προς τις πρωτοβουλίες και επιλογές του κόμματος, αλλά και με τη σημερινή άρνησή του να προσυπογράψει την πρόταση δημοψηφίσματος για τη «μικρή ΔΕΗ», έχει έρθει σε πλήρη ρήξη με τις συντεταγμένες λειτουργίες και κατευθύνσεις της κοινοβουλευτικής ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς. Η ΔΗΜΑΡ, κόμμα που αποδεδειγμένα σέβεται τη διαφορετική άποψη, εξάντλησε όλα τα περιθώρια για την παραμονή του στην κοινοβουλευτική ομάδα, παρά την έκδηλη περιφρόνηση που επί μεγάλο χρονικό διάστημα επιδεικνύει ο ίδιος για τις συλλογικές μας αποφάσεις».

Το άρθρο ΔΗΜΑΡ: Διεγράφη ο Γρηγόρης Ψαριανός εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα