Δηλώνει αθώος και στηρίζει Λέτα ο Σίλβιο

Στη Ρώμη, ενώπιον 25.000 οπαδών του που τον επευφημούσαν και κρατούσαν σημαίες της Φόρτσα Ιτάλια, του κόμματος που ο Μπερλουσκόνι σκοπεύει να επανιδρύσει επίσημα το Σεπτέμβριο, και με το οποίο είχε εμφανιστεί στην πολιτική σκηνή πριν από 19 χρόνια, το 1994, ο Ιταλός μεγιστάνας, επανέλαβε ότι η καταδίκη του από τον Άρειο Πάγο της Ρώμης προέκυψε χωρίς στοιχεία ενοχής και διαμήνυσε ότι η κυβέρνηση του Ενρίκο Λέτα πρέπει να συνεχίσει το έργο της για να εγκρίνει, μαζί με το κοινοβούλιο, τα αναγκαία μέτρα οικονομικής πολιτικής.

Δεν μπορούμε να δεχθούμε, όμως, να μην ασκήσουμε

κριτική στη δικαιοσύνη είπε ο πρώην πρωθυπουργός στο πλήθος των οπαδών του κόμματός του, που συγκεντρώθηκε στο κέντρο της Ρώμης για να εκφράσει την υποστήριξή του στον καταδικασθέντα από την ιταλική δικαιοσύνη πρώην πρωθυπουργό.

«Πρέπει να σας πω, κοιτάζοντάς σας στα μάτια, ότι είμαι αθώος», δήλωσε και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς όλους όσοι τον στηρίζουν σήμερα, διότι, όπως είπε, μετέτρεψαν την αγωνία και τον πόνο του σε αγάπη. «Είμαι εδώ, μένω εδώ, δεν το βάζω κάτω», τόνισε, ολοκληρώνοντας την ομιλία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα