Διάρρηξη Θεσσαλονίκη: «Σηκώνουν» χρηματοκιβώτιο σε χρόνο dt

Μόλις τρία λεπτά χρειάστηκαν για τους άγνωστους δράστες ώστε να «σηκώσουν» το χρηματοκιβώτιο από επιχείρηση αδαμαντοδεσίας στη Θεσσαλονίκη. Όπως φαίνεται στο βίντεο του typosthes, οι τέσσερις δράστες σταμάτησαν στις 02:36 μπροστά στο κατάστημα στον πεζόδρομο της οδού Κλεισούρας και εισέβαλαν μέσα σπάζοντας τις σιδεριές και παίρνοντας το βαρύ χρηματοκιβώτιο. Εν συνεχεία, αφού το φόρτωσαν στο μπλε όχημά τους, έγιναν καπνός προς την οδό Βενιζέλου.

Μάλιστα, όπως φαίνεται στο βίντεο, ο ένας από τους τέσσερις δράστες έμεινε να φιλάει «τσίλιες», κρατώντας πυροσβεστήρες.

Θεσσαλονίκη: Δείτε το βίντεο από τη στιγμή της κλοπής του χρηματοκιβωτίουΘεσσαλονίκη: «Κόποι μιας ζωής έκαναν φτερά» -Τι δηλώνει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης

Μιλώντας στην κάμερα του typosthes, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αδαμαντοδεσίας Χρήστος Δημητρακόπουλος, που είδε τους κόπους μιας ζωής να κάνουν φτερά, ανέφερε ότι η Αστυνομία ήρθε γρήγορα, ζητώντας περισσότερη φύλαξη, ενώ αστυνομικοί κύκλοι που μίλησαν στο typosthes δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο πίσω από τα χτυπήματα να βρίσκεται κάποια σπείρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα