Διαμαρτύρεται η «Νίκη» για τη μη μείωση διδάκτρων

Η δημοτική παράταξη «Νίκη για την Αγία Παρασκευή» κατηγορεί τη δημοτική αρχή της πόλης για άρνηση συμβολικής μείωσης των διδάκτρων στον αθλητικό οργανισμό και στο ωδείο. Συγκεκριμένα η αντιπολιτευόμενη παράταξη αναφέρει:  «Στις τελευταίες συνεδριάσεις του Διοικ. Συμβουλίου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού (ΠΑΟΔΑΠ), η Διοίκηση του Οργανισμού (προερχόμενη από την Δημοτική αρχή Ζορμπά) δεν δέχθηκε πρόταση των εκπροσώπων  της «ΝΙΚΗΣ»  Σ. Παπαμιχαήλ και Δ. Βαλασιάδη για συμβολική μείωση των διδάκτρων στα Εργαστήρια Τέχνης κατά 10% και καταψήφισε πρόταση των ίδιων για μείωση στο Ωδείο κατά

15%.

Σε περίοδο ακραίας μείωσης των εισοδημάτων και ενόψει νέων δραματικών περικοπών, η Διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ αποφάσισε τα δίδακτρα να παραμείνουν σταθερά, αποδεικνύοντας την απόσταση που χωρίζει τη Δημοτική αρχή από τους πολίτες».

Η «ΝΙΚΗ  για την Αγία Παρασκευή» υποστηρίζει πως «θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την κοινωνία στην επίθεση που υφίσταται και να διεκδικεί μείωση της συμμετοχής των Δημοτών που πλήττονται από τα οικονομικά μέτρα του Μνημονίου».  

Keywords
Τυχαία Θέματα