Διακόπηκε η συνεδρίαση στη Βουλή – Ένταση με την Χρυσή Αυγή (video)

Διακόπηκε πριν από λίγο η συζήτηση στη Βουλή για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο μετά από έντονα φραστικά επεισόδια ανάμεσα σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τον υπουργό Υποδομών Πάνο Σκουρλέτη.

Είχε προηγηθεί φραστική αντιπαράθεση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά με τον κ. Σκουρλέτη.

Μάλιστα

ο Χρ. Παππάς φέρεται να είπε προς τον Υπουργό «να προσέχει η οικογένειά σου», κάτι που δεν καταγράφηκε στα πρακτικά… Οταν ζήτησε διευκρινίσεις ο κ. Σκουρλέτης ο βουλευτής της Χ.Α. απάντησε «ποτέ».

Δείτε το σχετικό βίντεο αντιπαράθεσης ανάμεσα σε Σκουρλέτη και Παππά


Ακολούθησαν βρισιές από βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ενώ ο πρόεδρος της Βουλής ζήτησε την απομάκρυνση του βουλευτή του κόμματος Γιάννη Λαγού.

«Είσαι βλάκας», «ντροπή σου», «κολλητοί με τους τρομοκράτες έχετε γίνει» έλεγαν χρυσαυγίτες βουλευτές απευθυνόμενοι στην πλευρά της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα ο Γ. Λαγός σηκώθηκε όρθιος με αποτέλεσμα ο προεδρεύων της Βουλής Γ. Λαμπρούλης να διακόψει την συνεδρίαση και να καλέσει την φρουρά για να βγάλει έξω από την αίθουσα τον Γ. Λαγό.

Μέσα στο Κοινοβούλιο πήγαν άντρες της Φρουράς για να τον απομακρύνουν, ενώ την ίδια ώρα βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι όρθιοι γύρω από τον Γ. Λαγό για να εμποδίσουν την απομάκρυνση του από την αίθουσα από τους αστυνομικούς.

Δείτε βίντεο από την ένταση και τη διακοπή της συνεδρίασης

Keywords
Αναζητήσεις
ενταση στη βουλη χρυση αυγη
Τυχαία Θέματα