Δεν βλέπουν «κόφτη» στην κυβέρνηση ελέω… Τρύφωνα!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Όλα δείχνουν ότι ο Τρύφων Αλεξιάδης εξελίσσεται στον πλέον παραγωγικό υπουργό της Κυβέρνησης, αφού η υπέρβαση του στόχου των φορολογικών εσόδων κατά 812 εκατ. για τον Σεπτέμβριο και κατά 1,4 δισ. για τους πρώτους εννέα μήνες του 2016 τον καθιστά σημαντικότατο παράγοντα.

Ο Πρωθυπουργός αναφερόμενος στο θέμα των εσόδων τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι προφανές ότι όλοι αυτοί που από τον Ιούλιο και τον Αύγουστο προεξοφλούν την κατάρρευση των δημοσίων εσόδων και πανηγυρίζουν γι’ αυτό, τώρα διαψεύδονται. Όσοι ελλείψει στοιχειώδους δικού τους πολιτικού

σχεδίου, επενδύουν τα ρέστα τους στην αποτυχία της διαπραγμάτευσης, τώρα θα πρέπει να αντλήσουν λάσπη και να κατασκευάσουν κινδυνολογία από αλλού. Η είδηση της υπέρβασης των φορολογικών εσόδων κατά 812 εκατομμύρια ευρώ από τον στόχο για τον Σεπτέμβριο και κατά 1,4 δισ. για το εννεάμηνο είναι μία είδηση που διαψεύδει τις προσδοκίες τους. Είναι μία είδηση που θα απογοητεύσει οικτρά όσους προσεύχονται καθημερινώς για την ενεργοποίηση του «κόφτη»».

Ο κ. Τσίπρας ζήτησε την επίσπευση της κατάθεσης των νομοσχεδίων για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, την εθελούσια αποκάλυψη αδήλωτων εσόδων και τη ρύθμιση των ασφαλιστικών οφειλών για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Το άρθρο Δεν βλέπουν «κόφτη» στην κυβέρνηση ελέω… Τρύφωνα! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα