Μητσοτάκης: «Μόνο με εκλογές θα απαλλαγεί η Ελλάδα από τους ιδεοληπτικούς τυχοδιώκτες που μας κυβερνούν»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ είναι σαφής και καυστικός έναντι της κυβέρνησης. Τονίζει με έντονα αντιπολιτευτικό λόγο τα εξής:

«1. Κάθε μέρα που παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, η Ελλάδα αδυνατίζει, μικραίνει, εξασθενεί.

2. Η πολιτική αλλαγή αποτελεί επείγουσα και αναγκαία προϋπόθεση για να ορθοποδήσει η χώρα. Είναι αναγκαία, όμως, και για να σταματήσει η διάβρωση των θεσμών και ο κυβερνητικός

αυταρχισμός.

3. Προκειμένου να κρύψουν την αποτυχία τους, επιχειρούν να φιμώσουν και να χειραγωγήσουν τις φωνές κριτικής, τις ανεξάρτητες Αρχές, τους ανεξάρτητους θεσμούς, τα Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης.

4. Η κυβερνητική αποτυχία επιτείνει τον κυβερνητικό αυταρχισμό. Η αποτυχημένη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κάθε μέρα αποθρασύνεται και γίνεται πιο επικίνδυνη.

5. Η κυβέρνηση διχάζει την κοινωνία, περιορίζει την ελευθερία και αδυνατεί να εξασφαλίσει την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή. Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου διχάζει τον ελληνικό λαό.

6. Η κυβέρνηση πότε βάζει απέναντί της έναν νεοφιλευθερισμό που κανείς δεν υποστηρίζει, πότε συγκρούεται με την Εκκλησία, ενώ με τις τηλεοπτικές άδειες υφαίνει τον δικό της ιστό διαπλοκής, ανάμεσα σε τράπεζες, εργολάβους του Δημοσίου και επίδοξους καναλάρχες.

7. Η θεσμική, οικονομική και κοινωνική κατρακύλα της χώρας, προφανώς, γεννά πολλαπλούς κινδύνους. Όχι μόνο εσωτερικούς. Για πρώτη φορά εγείρεται, με τέτοια ένταση μάλιστα, ζήτημα ισχύος της Συνθήκης της Λωζάννης. Ποτέ στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας δεν βρεθήκαμε στη δυσάρεστη συγκυρία να πρέπει να διαχειρισθεί έναν τόσο ασταθή και απειλητικό διεθνή περίγυρο μία τόσο ανίκανη και ιδεοληπτική κυβέρνηση. Η απώλεια της εμπιστοσύνης στις δυνατότητες της χώρας μας έχει, δυστυχώς, και γεωπολιτικές προεκτάσεις».

Το άρθρο Μητσοτάκης: «Μόνο με εκλογές θα απαλλαγεί η Ελλάδα από τους ιδεοληπτικούς τυχοδιώκτες που μας κυβερνούν» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητσοτάκης, Μόνο, Ελλάδα,mitsotakis, mono, ellada