Δεκάχρονη πλήρωσε πανάκριβα το bullying που έκανε – Από τον ίδιο τον πατέρα της (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το bullying είναι μάστιγα πλέον. Καθηγητές και γονείς ψάχνουν τρόπους να μάθουν στα παιδιά τους να μην είναι ούτε θύματα, ούτε θύτες

Κάποιοι ωστόσο από αυτούς τους τρόπους, μπορεί και να διχάζουν.

Παράδειγμα, ένας πατέρας στις ΗΠΑ.

Η κόρη του εκφόβισε για δεύτερη φορά έναν συμμαθητή της και την κατέβασαν από το σχολικό λεωφορείο.

Το δεκάχρονο κορίτσι είπε στον πατέρα της ότι μετά την αποβολή της θα πρέπει να την πηγαίνει με το αυτοκίνητό του στο σχολείο όλη την

επόμενη εβδομάδα.

Αλλά ο Ματ Κοξ από το Σουόντον του Οχάιο αποφάσισε να δοκιμάσει μια διαφορετική τιμωρία.

Την έβαλε να καλύψει με τα πόδια την απόσταση των οκτώ χιλιομέτρων μέχρι το σχολείο, ενώ το θερμόμετρο έδειχνε 2 βαθμούς. Εκείνος την ακολουθούσε με το αυτοκίνητο.

Μάλιστα ανήρτησε στο Facebook το βίντεο με τη λεζάντα «μαθήματα ζωής»

«Αυτή η αξιαγάπητη κυρία είναι η δεκάχρονη κόρη μου που αποβλήθηκε για δεύτερη χρονιά φέτος από το σχολικό λεωφορείο επειδή εκφόβισε έναν άλλο μαθητή. Θέλω να καταστήσω σαφές ότι το bullying είναι απαράδεκτο, ειδικά στο σπίτι μου.

Την Παρασκευή, όταν η κόρη μου έφερε το χαρτί της αποβολής, μου είπε: «μπαμπά, θα πρέπει να με πηγαίνεις εσύ στο σχολείο την επόμενη εβδομάδα».

Όπως βλέπετε, μαθαίνει ότι αλλιώς έχουν τα πράγματα.

Πολλά παιδιά θεωρούν σήμερα ότι αυτό που κάνουν οι γονείς τους γι’ αυτά είναι δικαίωμα και όχι προνόμιο, όπως το πηγαίνουν οι γονείς τα παιδιά τους στο σχολείο το πρωί ή με σχολικά λεωφορεία.

Όλα αυτά είναι προνόμια κι έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται, γι’ αυτό και σήμερα η όμορφη κορούλα μου θα περπατήσει οκτώ χιλιόμετρα υπό 2 βαθμούς Κελσίου μέχρι το σχολείο.

Πολλοί γονείς θα διαφωνήσουν, αλλά δεν πειράζει, γιατί κάνω αυτό που θεωρώ σωστό για να δώσω στην κόρη μου ένα μάθημα και να σταματήσει τον εκφοβισμό…»

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral και προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Οι πιο πολλοί επικρότησαν την ενέργεια του πατέρα και άλλοι τον κατηγόρησαν πως επέλεξε το ίδιο νόμισμα.

Το άρθρο Δεκάχρονη πλήρωσε πανάκριβα το bullying που έκανε – Από τον ίδιο τον πατέρα της (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα