Δείτε την ομιλία της πανέμορφης κόρης του Ν. Τραμπ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η μεγαλύτερη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα έκλεψε την παράσταση με την ομιλία της κατά τη χθεσινή τελευταία βραδιά της κεντρικής διάσκεψης του ρεπουμπλικανικού κόμματος.

Η 34χρονη επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο έκανε λόγο για την ουσιαστική βούληση του πατέρα της να κάνει τις ΗΠΑ καλύτερες, να βελτιώσει τις παροχές για τα παιδιά, τις αμοιβές των γυναικών.

Η ομιλία της σχολιάστηκε με κολακευτικά σχόλια και όλα δείχνουν ότι η πανέμορφη Ιβάνκα θα αποτελέσει

σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια του Ντόναλντ Τραμπ να μπει στο Λευκό Οίκο.

Ενδεικτική είναι η δήλωση του Κρις Χέροντ ενός συνέδρου από τη Γιούτα, ο οποίος εργάστηκε στην καμπάνια του ανταγωνιστή του Τραμπ, Γερουσιαστή από το Τέξας, Τεντ Κρουζ: «Ήταν μία από τις καλύτερες ομιλίες, αν όχι η καλύτερη ομιλία στην αποψινή συνεδρίαση».

Τέρμα ο Παβαρότι για τον Τραμπ

Σε μία άλλη εξέλιξη άλλωστε η οικογένεια Παβαρότι ζήτησε από τον Ντόναλντ Τραμπ να μην χρησιμοποιεί στην εκστρατεία του μουσικά κομμάτια του μεγάλου Ιταλού τενόρου.

Την επίσημη επιστολή υπογράφουν οι τρεις κόρες του Παβαρότι και η χήρα του Νικολέττα Μαντοβάνι.

Ο Αμερικανός μεγιστάνας αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το Νessun Dorma (από την Τουραντότ του Τζάκομο Πουτσίνι) με ερμηνεία του Λουτσιάνο Παβαρότι, κατά την άφιξή του στο Κλίβελαντ, όπου έλαβε χρίσμα ως υποψήφιος για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το άρθρο Δείτε την ομιλία της πανέμορφης κόρης του Ν. Τραμπ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα