ΔΕΗ blue: Στην Πάτρα το πιο ισχυρό Hub φόρτισης της Ελλάδας με συνολική ισχύ 1,2 MW
Το δημόσιο δίκτυο φόρτισης της ΔΕΗ blue ενισχύεται σημαντικά με την προσθήκη του νέου υπερταχυφορτιστή 360 kW στο ΔΕΗ blue Hub στο Εμπορικό Πάρκο Πάτρας, Top Parks, το οποίο στεγάζει την ΙΚΕΑ.
Ο υπερταχυφορτιστής ισχύος έως 360 kW που λειτουργεί στο Εμπορικό Πάρκο Πάτρας είναι, αυτή τη στιγμή, ο ταχύτερος και ισχυρότερος στην Ελλάδα, ο οποίος διαθέτει ειδική οθόνη αφής για πληροφορίες φόρτισης, έξυπνο φωτισμό κ.α. Η πλήρης φόρτιση της μπαταρίας μπορεί να γίνει σε ελάχιστο χρόνο, ακόμη και σε μόλις 15 λεπτά, βάσει των τεχνικών προδιαγραφών του φορτιστή και ανάλογα με τον τύπο του οχήματος.
Οι οδηγοί μπορούν να προχωρήσουν σε κράτηση του φορτιστή μέσω της εφαρμογής PPC blue, γεγονός που καθιστά την εμπειρία φόρτισης ακόμα πιο βολική και εύκολη. Οι χρήστες του PPC blue app έχουν τη δυνατότητα αφού επιλέξουν τον φορτιστή που επιθυμούν, να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την πορεία φόρτισης του οχήματός τους.
Συνολικά 36 ΔΕΗ blue Hubs πανελλαδικά για πιο εύκολη και γρήγορη εμπειρία φόρτισης στο μεγαλύτερο και ταχύτερο δίκτυο της χώραςΜε τη λειτουργία του νέου ΔΕΗ blue Hub στην Πάτρα, η ΔΕΗ blue ξεπερνά τα 36 ΔΕΗ blue Hubs, πανελλαδικά, συμβάλλοντας καθοριστικά στην αναβάθμιση της εμπειρίας φόρτισης των οδηγών στο μεγαλύτερο δίκτυο δημόσιας φόρτισης της χώρας.
Νέα εμπειρία φόρτισης υψηλών ταχυτήτωνΣυνδυάζοντας μοναδικά χαρακτηριστικά που κάνουν την εμπειρία της δημόσιας φόρτισης ευκολότερη, πιο γρήγορη και προσβάσιμη σε όλους, τα ΔΕΗ blue Hubs διαθέτουν ειδικά διαμορφωμένες τοποθεσίες φόρτισης που περιλαμβάνουν τουλάχιστον δυο θέσεις ταχυφόρτισης σε συνδυασμό με τουλάχιστον 8 θέσεις φόρτισης AC, μέσα σε ένα σύνολο τουλάχιστον 10 θέσεων.
Επιπλέον, το ευρύ δίκτυο των ΔΕΗ blue Hubs εξασφαλίζει υψηλές ταχύτητες φόρτισης στους οδηγούς και ελαχιστοποιεί τον χρόνο αναμονής, καθώς οι οδηγοί μπορούν να συνδυάσουν τη φόρτιση με παράλληλες εμπορικές ή ψυχαγωγικές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια φόρτισης του οχήματός τους.
Η ΔΕΗ blue είναι ο πρώτος πάροχος ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα που δημιούργησε hubs φόρτισης, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας φόρτισης και βελτιώνοντας τις υποδομές φόρτισης της χώρας.
Η ΔΕΗ προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθιστώντας την ηλεκτροκίνηση προσιτή και προσβάσιμη σε όλους μέσω του μεγαλύτερου και ταχύτερου δικτύου δημόσιας φόρτισης στη χώρα με περισσότερα από 2.600 σημεία φόρτισης και 350 σημεία ταχυφόρτισης.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Προκαλεί ανησυχία η «εμβολιαστική κόπωση»
- Τι λένε οι μετεωρολόγοι για τον καιρό το Πάσχα
- Φονικό στην Εύβοια: Ο 75χρονος «έχασε το σπίτι του για 45.000 ευρώ που χρώσταγε στην αδερφή του»
- Και γιατί να μην κυβερνήσει η Ζωή;
- Από το σοκ στην κωλοτούμπα: Πώς ο Τραμπ πάγωσε τους δασμούς μέσα σε 13 ώρες – Όλο το παρασκήνιο
- Ειδικοί έλεγχοι σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας: Χειροπέδες σε 13 γυναίκες
- Αναποδογυριστό κέικ με ανανά και κερασάκια μαρασκίνο
- Ιωάννα Τούνη: Η απάντηση για το Ντουμπάι – Την συνέδεαν με τα porta potty πάρτι
- «Βολές» Λατινοπούλου κατά Βελόπουλου: Δεν τον αναγνωρίζω ως άνθρωπο, είναι ένα δίποδο
- Κυρανάκης: Στις 28 Απριλίου στο υπουργικό συμβούλιο ο νέος νόμος
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Attiki Press
- Εντείνονται ενόψει Πάσχα οι έλεγχοι στα ΚΤΕΛ
- Τέλος δράσης για τους ληστές με το πριόνι
- Μώραλης: Επιβράβευση στις ομάδες ρομποτικής που διακρίθηκαν στο First Tech Challenge 2025
- ΔΕΗ blue: Στην Πάτρα το πιο ισχυρό Hub φόρτισης της Ελλάδας με συνολική ισχύ 1,2 MW
- Μπάλα του μπάσκετ “έκρυβε” πιστόλι αερίου – κρότου
- Κατάστημα ενδυμάτων πουλούσε on line… ξίφη, μαχαίρια και βαλλίστρες!
- Τελευταία Νέα Attiki Press
- ΔΕΗ blue: Στην Πάτρα το πιο ισχυρό Hub φόρτισης της Ελλάδας με συνολική ισχύ 1,2 MW
- Εντείνονται ενόψει Πάσχα οι έλεγχοι στα ΚΤΕΛ
- Μπάλα του μπάσκετ “έκρυβε” πιστόλι αερίου – κρότου
- Μώραλης: Επιβράβευση στις ομάδες ρομποτικής που διακρίθηκαν στο First Tech Challenge 2025
- Τέλος δράσης για τους ληστές με το πριόνι
- Κατάστημα ενδυμάτων πουλούσε on line… ξίφη, μαχαίρια και βαλλίστρες!
- Πιάστηκε “τσαντάκιας” που είχε επιτεθεί σε γυναίκες
- Χτύπησαν πάλι οι “κλέφτες των ΑΤΜ”
- Ψεύτικες αγγελίες για αυτοκίνητα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση
- Περιστέρι: “Έξυπνοι” αισθητήρες στα φρεάτια για την πολιτική προστασία
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- NX, το υβριδικό best seller της Lexus δικίνητο και τετρακίνητο
- Τι λένε οι μετεωρολόγοι για τον καιρό το Πάσχα
- Εντοπίστηκε σορός άνδρα στην ακτή της Κυλλήνης – Τι ερευνούν οι Αρχές
- Citroën Festival μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Patra Auto Αθανασάτου Ε.Π.Ε. - Ευρεία γκάμα σε κάθε κατηγορία
- ΔΕΗ blue: Στην Πάτρα το πιο ισχυρό Hub φόρτισης της Ελλάδας με συνολική ισχύ 1,2 MW
- Θεσσαλονίκη: Έδειραν δημοτικό σύμβουλο – «Δεν είχαν σκοπό τη ληστεία» (VIDEO)
- Έκλεισε θέση στην 4άδα… με 4άρα η Μπαρτσελόνα
- Μητσοτάκης: Γιατί όχι να μην καταλήξει και σε μηδενικούς δασμούς η διαπραγμάτευση ΕΕ – ΗΠΑ
- Συνελήφθη υπάλληλος του λιμένα Πειραιά για συμμετοχή του σε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών
- Θεσσαλονίκη: Άγριο ξύλο σε δημοτικό σύμβουλο – Δεν είχαν σκοπό τη ληστεία (VIDEO)