Δε βιάζεται ο Ζαρτντίμ για νέες προσθήκες στο ρόστερ

Συνεχίζεται το βασικό στάδιο προετοιμασία του Ολυμπιακού και ο νεοφερμένος τεχνικός της ομάδας δε δείχνει να βιάζεται για νέες προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας. Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται στην τρίτη μέρα προπονήσεων μακριά απο την Ελλάδα και ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε δηλώσεις στους απεσταλμένους δημοσιογράφους:

«Αυτές οι τρεις πρώτες ήμερες ήταν σημαντικές για να βρούμε την συμπεριφορά της ομάδας στην προπόνηση και το γήπεδο. Είναι σημαντικό να γνωριστούμε όλοι καλά γιατί στο μέλλον θα δουλέψουμε καλύτερα έτσι», υπογράμμισε ο Ζαρντίμ και συνέχισε: «Σε αυτό το πρώτο στάδιο είναι σημαντικό να βελτιωθεί η φυσική κατάσταση και η τεχνική τους. Και είναι σημαντικά τα δύο πρώτα φιλικά για να έχω μία καλύτερη εικόνα από τους παίκτες και την ομάδα. Στο τέλος θα δούμε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και κατόπιν θα πάρουμε τις αποφάσεις μας».

Ο Ζαρντίμ επίσης φαίνεται πως δίνει βάρος και στη ψυχολογική υποστήριξη των ποδοσφιαριστών προσπαθώντας να ανεβάσει το ηθικό τους: «Θέλω να αφήσω ένα μήνυμα για τους παίκτες γιατί είναι μεγάλη η προσπάθεια που κάνουν τώρα για να καταλάβουν τη μεθοδολογία της προπόνησης που έχω εγώ. Μέχρι στιγμής κάνουν πολύ καλή δουλειά».

Keywords
Τυχαία Θέματα