Χρυσόγονος : Άτακτη χρεοκοπία αν δεν βγούμε στις αγορές το 2018

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε», υποστήριξε με διαυγή τρόπο πως αν η «Ελλάδα δεν βγει στις αγορές το 2018, θα οδηγηθούμε σε άτακτη χρεοκοπία και τα πράγματα θα είναι χειρότερα από ότι τώρα».

Επιπρόσθετα σημείωσε πως δεν εκτιμά ως πιθανό το ενδεχόμενο ενός 4ου μνημονίου, καθώς όπως επεσήμανε είναι εξαιρετικά δύσκολο να οι χώρες της ευρωζώνης να μας ξαναδανείσουν. Ενώ υποστήριξε πως ο σχηματισμός μιας οικουμενικής κυβέρνησης δεν πρόκειται να ωφελήσει την χώρα. Αυτό που χρειάζεται είναι μια «διαφορετική πολιτική κουλτούρα και ένα εθνικό-στρατηγικό σχέδιο που θα οδηγήσει την οικονομία σε απογείωση».

Σε ότι αφορά στον ανασχηματισμό δήλωσε πως αποτελεί αρμοδιότητα του Πρωθυπουργού αν και δήλωσε πως χρειάζονται αλλαγές στις πολιτικές που ακολουθούνται. Ενώ για τις εξελίξεις αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες είπε «δεν υπάρχει απόφαση του ΣτΕ,αλλά διαρροή του αποτελέσματος το οποίο και αυτό είναι παράνομο. Πρέπει να υπάρξει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο,συγκρότηση του ΕΣΡ και διαγωνισμός ξανά για το ποιος θα πάρει τις τηλεοπτικές άδειες».

Το άρθρο Χρυσόγονος : Άτακτη χρεοκοπία αν δεν βγούμε στις αγορές το 2018 εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα