Χρόνια πολλά Robert Pattinson!

Τα γενέθλιά του είχε πριν λίγες μέρες ο ηθοποιός, που έκλεισε τα 26 του χρόνια. Κάνοντας μια αναδρομή του πως έφτασε μέχρι εδώ, πρέπει να σημειώσουμε πως ο μικρός Robert ξεκίνησε το μόντελινγκ στην ηλικία των 12 και όπως είπε στο περιοδικό «Closer»: «Όταν ξεκίνησαν ήμουν αρκετά ψηλός και έδειχνα αρκετά θηλυπρεπής, οπότε είχα αρκετές δουλειές, επειδή εκείνη την περίοδο, το ανδρόγυνο λουκ ήταν στα πάνω του. Μετά μεγάλωσα και δεν είχα πλέον αρκετές δουλειές. Είχα την πιο αποτυχημένη καριέρα μοντέλου!!».

Το 2005, πήρε τον ρόλο του «Cedric Diggory» στην ταινία «O Harry Potter

και το κύπελλο της φωτιάς». Αλλά ο ρόλος που τον «εκτόξευσε» ήταν αυτός του «Edward Cullen» στο «Twilight». Αυτή ήταν η στιγμή που ο κόσμος τον γνώρισε και τον αγάπησε. Το 2012 ο Βρετανός ηθοποιός έγινε παραγωγός, αλλά και πρωταγωνιστής της ταινίας «Remember Me» δίπλα στην Emilie de Ravin, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα έπαιξε δίπλα στην Reese Witherspoon στο καταπληκτικό «Water for Elephants».
Ο κριτικός κινηματόγραφου Richard Corliss έγραψε για την ερμηνεία του: «Ακτινοβολεί έναν μαγνητισμό, που ωθεί τον θεατή να τον παρακολουθεί ακατάπαυστα». Παρόλη την επιτυχημένη καριέρα του, ο ηθοποιός απέδειξε ότι δεν διαθέτει μόνο ένα όμορφο πρόσωπο, αλλά μπορεί να φέρει εις πέρας κάθε ρόλο. Αυτό περιμένουμε να δούμε με την νέα του ταινία «Cosmopolis».

Keywords
Τυχαία Θέματα