Χριστουγεννιάτικο bazaar για τις γυλακισμένες των φυλακών Ελαιώνα και τα παιδιά τους

Χριστουγεννιάτικο bazaar για την ενίσχυση των άπορων κρατουμένων και των παιδιών που ζουν με τις φυλακισμένες μητέρες τους στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θήβας διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο το blog «ξεblogάρισμα».

Στο bazaar, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο Άρδην (Ξενοφώντος 4, Σύνταγμα) θα υπάρχουν εκτός από έργα φυλακισμένων γυναικών και πολλά βιβλία από δεύτερο χέρι σε τιμές από 1 ως 5

ευρώ, τσίπουρα, σπιτικές μαρμελάδες, τραχανάδες και λικέρ, χειροποίητα σαπούνια, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, γλυκά και πολλά άλλα. Επίσης, για ακόμα μια φορά θα συμμετέχει η «Επάνοδος» με έργα αποφυλακισμένων.

Θα συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για τις φυλακισμένες και τα παιδιά τους όπως: πάνες, είδη παιδικής περιποίησης, σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σερβιέτες, χαρτί υγείας, απορρυπαντικό για πλύσιμο ρούχων, υγρό καθαρισμού χώρου, σαπούνια, τηλεκάρτες κ.ά.

Το bazaar θα πραγματοποιηθεί στην διεύθυνση Ξενοφώντος 4, στον 6ο όροφο, δίπλα στην πλατεία Συντάγματος από τις 10 π.μ. έως τις 8 μ.μ. το Σάββατο και την Κυριακή έως τις 7 μ.μ..

Keywords
Τυχαία Θέματα