«Πέταξε» για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση στη φάση των «16» του Champions League κάνει ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει αύριο (27/11-21.45) στο Παρίσι, την Παρί Σεζ Ζερμέν. Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αναχώρησε για το Παρίσι το πρωί της Τρίτης (26/11), πεπεισμένοι ότι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια την παρέα του Ιμπραχίμοβις.

Μαζί με την αποστολή ταξιδεύει ο πρόεδρος της Superleague

και αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης, ο Σάββας Θεοδωρίδης και ο δ/νων σύμβουλος της ομάδας, Γιάννης Βρέντζος.

Την αποστολή στο Παρίσι θα υποδεχθεί ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για τη Γαλλία, συμπεριλήφθη ο Δημήτρης Σιόβας και έτσι, θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν, για το Champions League. Να θυμίσουμε πως ο διεθνής αμυντικός είχε επιστρέψει με πρόβλημα τραυματισμού απ' τη ρεβάνς της Ελλάδας με τη Ρουμανία στο Βουκουρέστι, αλλά ξεπέρασε το πρόβλημά του.

Το ματς αναμένεται να το παρακολουθήσουν 1.800 Έλληνες φίλαθλοι.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.

Εκτός έμειναν οι: Κάρολ, Γιαννιώτης, Μετζανί, Τόρες, Παπάζογλου, Σέποβιτς, Ιμπαγάσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα