Χριστούγεννα μόνη; Ποτέ! 7 κόλπα για να τον κάνεις δικό σου

Τα Χριστούγεννα, χωρίς αμφιβολία, είναι από τις πιο όμορφες γιορτές του χρόνου. Όταν όμως τις περνάμε μόνοι χάνουμε την μισή χαρά. Ευτυχώς, για εσένα, είμαστε εμείς εδώ.

Μπορεί η έλευση του Δεκέμβρη να σε βρήκε χωρίς έτερον ήμισυ, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα ισχύει και μέχρι να μας αποχαιρετίσει. Ακολουθούν 7 εύκολες συμβουλές για να υποδεχθείς όχι μόνο το 2016 αλλά και τον έρωτα στη ζωή σου.

Σημειώνεις;

Με τα μάτια μιλάμε εμείς. Τον είδες, σου αρέσει, γιατί να μην του το δείξεις; Με τρόπο βέβαια, για να μην του αφαιρέσεις και τον ρόλο του κυνηγού. Αν το καταλάβει, θα έρθει να σου μιλήσει σίγουρα. Αν δεν το καταλάβει, δεν κάνει για εσένα. Να κρέμεσαι από τα χείλη του. Σύμφωνοι. Εσύ μπορεί να θες να του τα δαγκώσεις, να του τα φιλήσεις, να, να, να… Για την ώρα όμως θα πρέπει να αρκεστείς στο να παρακολουθείς με προσοχή αυτά που έχει να σου πει και να δείχνεις εντυπωσιασμένη. Να είσαι σίγουρη ότι δεν θα αφήσει έτσι εύκολα να του ξεφύγει μια τέτοια γυναίκα.Σήκωσε λίγο το τηλέφωνό σου! Αφού η αρχική γνωριμία έχει γίνει, δεν είναι ανάγκη να περιμένεις να σε πάρει αυτός ή να στείλει μήνυμα. Απλά, χαλαρά και χωρίς πιέσεις, στείλτου ένα μήνυμα ή τηλεφώνησέ του και πρότεινέ του ένα συγκεκριμένο ραντεβού. Δύσκολα θα σου πει όχι.Παίξε με την ανασφάλειά του. Σου έχει στείλει μήνυμα και περιμένει απάντηση. Σίγουρα όμως δεν περιμένει μία απάντηση τύπου «Ποιος είναι;». Αφού σου… προσδιορίσει την ταυτότητά του εκ νέου, στείλε ένα γλυκό μήνυμα και πες του ότι αστειευόσουν. Να είσαι σίγουρη ότι θα έχεις παίξει με το μυαλό του.Κολάκευσέ τον. Μπορεί οι άνδρες να προτιμούν συνήθως μια πιο αυστηρή εικόνα σε θέματα εμφάνισης, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν τους αρέσουν τα καλά λόγια. Με τρόπο, και χωρίς να καρφωθείς, πες του τι ωραία μάτια που έχει ή πόσο του πηγαίνει αυτό που φόρεσε. Το πιο πιθανό είναι ότι θα σου ανταποδώσει με πράξεις αυτό που τον έκανες να αισθανθεί.Άσε τα παιχνιδία. Εντάξει, έκανες τα κολπάκια σου, έχετε βγει δύο-τρεις φορές, ήρθε η ώρα να αφήσεις τα μυστήρια. Αν σου αρέσει, δεν είναι κακό να του το δείξεις. Σημασία άλλωστε να προσπεράσετε αυτό το στάδιο και να περάσετε στα πιο όμορφα και ουσιαστικά.Ένα φιλάκι –δεν- είναι λίγο! Στο πρώτο ραντεβού σας ως ζευγάρι, αποχαιρέτισέ τον μόνο με ένα φίλι. Πίστεψέ μας, και στο μυαλό του θα μείνεις και κίνητρο θα του έχεις δώσει για να σε διεκδικήσει πιο δυναμικά.

Αυτά από εμάς και καλές γιορτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα