«Χρειάζεται μεγάλη προσοχή»

Με δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου που καλύπτουν το Euro, ο χαφ της Ισπανίας Σεσκ Φάμπρεγας αναφέρθηκε στην παρουσία του με τους «φούριας ρόχας», ενώ τόνισε πως στόχος της Ισπανίας είναι να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες των προηγούμενων ετών, πραγματοποιώντας μία αξιόλογη πορεία στο Euro.

«Υπάρχουν αρκετές διαφορές στο παιχνίδι, αφού είχαμε περισσότερη κινητικότητα με τον Αντρές (Ινιέστα), τον Νταβίντ (Βίγια) και

εμένα. Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερη ελευθερία στην επίθεση. Σε συλλογικό επίπεδο υπάρχει μεγαλύτερη ένταση. Θα μπορούσε να συμβεί το ίδιο με τον Ζόρντι (Άλμπα) και τον Αλβάρο (Αρμπελόα). Θα μπορούσαν να ανεβαίνουν στη μεσαία γραμμή και να ψάχνουν για περισσότερους κενούς χώρους. Νομίζω ότι δουλεύουν αρκετά καλά.

Είναι η πρώτη φορά που είμαι βασικός σε μία τέτοια διοργάνωση και ελπίζω να συνεχίσουμε να έχουμε επιτυχίες σε υψηλό επίπεδο. Είμαι στην κατάλληλη ηλικία να ξεκινήσω να παίρνω περισσότερες ευθύνες. Ελπίζω να μπορέσω να δείξω τι μπορώ να προσφέρω πραγματικά στην ομάδα.

Έχουμε παίκτες για να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και κάνουμε μία αξιόλογη πορεία. Χρειάζεται να δείξουμε μεγάλη προσοχή για να πάρουμε την πρόκριση. Χρειάζεται να έχουμε την κατοχή της μπάλας, να πιέζουμε ψηλά και να δείξουμε τον απαραίτητο σεβασμό στον αντίπαλο για να μην μας τιμωρήσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα