Χωρίς να ιδρώσει πέρασε από τα Ιλίσια ο Ολυμπιακός

Δεν κόπιασε ιδιαίτερα ο Ολυμπιακός απέναντι στον Ηλυσιακό στο κλειστό των Ιλισιών και νίκησε άνετα με 85-54 και παίρνοντας με αυτόν τον τρόπο την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, που αγωνίστηκε χωρίς τους Λο (μάλλον δεν θα παίξει ούτε τη Δευτέρα απέναντι στον Παναθηναϊκό) Σπανούλη και Μπέγκιτς (έμειναν εκτός για προληπτικούς λόγους ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

τη Δευτέρα) είχε το πάνω χέρι από την αρχή της αναμέτρησης και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους της.

Κορυφαίος για τους «ερυθρόλευκους» ο Λοζέτσκι με 17 πόντους . 16 είχε για τους γηπεδούχος ο Άντερσον.

Ο Ολυμπιακός μαζί με τους Παναθηναϊκό, Πανιώνιο και Άρη είναι η τετράδα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο σε νοκ-άουτ παιχνίδια.

Τα ζευγάρια θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης.

Να σημειωθεί, πως η αναμέτρηση ξεκίνησε με καθυστέρηση προκειμένου να εκκενωθεί το κλειστό των Ιλισίων καθώς η γενική γραμματεία Αθλητισμού απέστειλε έγγραφο το ματς να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, όπως είχε ζητηθεί από την Αστυνομία. Έτσι, παρότι δεν εκδόθηκαν εισιτήρια από τους Ιλισιώτες στο γήπεδο βρέθηκαν οι κάτοχοι καρτών διαρκείας που αναγκάστηκαν να το… εγκαταλείψουν για να ξεκινήσει ο αγώνας.

Τα δεκάλεπτα: 12-33, 29-47, 43-62, 54-85

Ηλυσιακός (Λιόγας): Καυκής 5, Φακόπουλος 2, Αντωνάκης 3, Σμιθ 3 (1), Άντερσον 16 (2), Ζούμπος 2, Δορκοφίκης 2, Μποντς 11, Βαβάτσικος 4, Ιωάννου 4, Τσουγκαράκης 2.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 12 (2τριπ, 9ριμπ), Αγραβάνης 6, Ντάνστον 8 (5ριμπ), Μάντζαρης 6, Περπέρογλου 9 (7ριμπ), Παπαπέτρου 5, Σλούκας 10, Κατσίβελης 6, Σίμονς 6, Λοτζέσκι 17 (2τριπ, 6ασ), Πρίντεζης.

Keywords
Τυχαία Θέματα