Χαρδούβελης: Θα κρατήσουμε την Ελλάδα στην ευρωπαϊκή οικογένεια

Μια περίεργη δήλωση έκανε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, μετά τη συνάντησή του με τον Κάρολο Παπούλια, θέτοντας εν αμφιβόλω την επιτυχία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, που έχουν πάρει περίεργη τροπή.

«Από τη θέση του υπουργού Οικονομικών μπορώ να διαβεβαιώσω τους Έλληνες πολίτες ότι θα κρατήσουμε την Ελλάδα στην ευρωπαϊκή οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά

ο κ. Χαρδούβελης, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε το παράπονό του για τα «βέλη» που δέχεται πανταχόθεν.

«Μόνο το προπατορικό αμάρτημα δε μου έχουν φορτώσει!», τόνισε, ενώ ερωτηθείς σε ποιους αναφέρεται, ο υπουργός των Οικονομικών έκανε λόγο για «κάποιους που το κάνουν χωρίς κανένα κόστος ή κάποιους που θέλουν να θολώσουν τα νερά», υποστήριξε ωστόσο ότι «ο πρωθυπουργός ξέρει πολύ καλά τι έχει συμβεί…».

Παράλληλα, είπε, πως «δεν ωφελούν οι λεονταρισμοί που γίνονται για εσωτερική κατανάλωση» συνιστώντας ψυχραιμία, ενώ υπογράμμισε ότι «όσο περνά από το χέρι μου δεν πρόκειται να επιτρέψω να παραπλανηθεί ο ελληνικός λαός. Ως υπουργός Οικονομικών οφείλω να αντιστέκομαι στον λαϊκισμό και να προασπίζομαι την δημοσιονομική σταθερότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα