Μπουτάρης κατά Θεοδωράκη: Η ομιλία του δεν διέφερε από αυτή του Φράγκου Φραγκούλη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Την άποψη ότι ήταν μεγάλα και εντυπωσιακά τα συλλαλητήρια αλλά δεν πρέπει να επηρεάσουν τις διαπραγματεύσεις διατύπωσε σήμερα μέσω του ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Τόνισε ότι η Ελλάδα πρέπει να δείξει σοβαρότητα και να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους να αποκτήσουν μια ταυτότητα και να προχωρήσουμε παραπέρα. Δήλωσε μάλιστα ότι ο ίδιος προφανώς

δεν θέλει να λένε τα Σκόπια Μακεδονία άλλα δεν έχει πρόβλημα με τον όρο Νέα Μακεδονία.

Σύμφωνα με τον κ. Μπουτάρη οι Έλληνες κάτω από τον Όλυμπο άλλα και στην Κρήτη δεν γνωρίζουν το πρόβλημα. Δεν γνωρίζουν ότι η Μακεδονία γεωγραφικά δεν είναι μόνο Ελληνική και ότι σε αρκετά χωριά της Καστοριάς και της Φλώρινας υπάρχουν άνθρωποι που μιλούσαν και μιλούν ακόμη Σερβομακεδόνικα, είπε.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε εμπρηστική την χθεσινή ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη και μάλιστα είπε πως δεν διέφερε από αυτή του Φράγκου Φραγκούλη.

«Η ομιλία του δεν διέφερε από την ομιλία του Φράγκου Φραγκούλη στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Ιστορικό, ξε-ιστορικό λάθος, πήγε. Πιστεύω ότι δεν έπρεπε να είναι εκεί» τόνισε. Τον άκουσα να λέει ότι απειλούμαστε από τα Σκόπια; Πως απειλούμαστε;»

Το άρθρο Μπουτάρης κατά Θεοδωράκη: Η ομιλία του δεν διέφερε από αυτή του Φράγκου Φραγκούλη εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα