Μπόρις Τζόνσον υγεία: Στο νοσοκομείο ο Βρετανός πρωθυπουργός

Σε χειρουργική επέμβαση στο ιγμόρειο υποβλήθηκε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον σύμφωνα με το πρωθυπουργικό γραφείο. Όπως αναφέρθηκε, ο Βρετανός πρωθυπουργός υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας (20/06/2022) σε μια μικροεπέμβαση με ολική αναισθησία σε δημόσιο νοσοκομείο που δεν αποκαλύπτεται.

Η επέμβαση ήταν προγραμματισμένη σύμφωνα με την Ντάουνινγκ Στριτ. Νοσηλεύτηκε 4 ώρες και επέστρεψε με υπηρεσιακό αυτοκίνητο και τώρα ξεκουράζεται. Ήταν η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο από τότε που υπέφερε από Covid την άνοιξη του 2020 και ο εκπρόσωπός

του είπε ότι τα δύο περιστατικά δεν συνδέονται. “Ο πρωθυπουργός είχε μια μικρή εγχείρηση ρουτίνας που σχετίζεται με τα ιγμόρειά του. Θα ξεκουραστεί σήμερα το πρωί και θα ενημερώσω εκ νέου σήμερα το απόγευμα για τα νεότερα” είπε στους δημοσιογράφους, η οποία θα περιμένουν να μάθουν πληροφορίες για την πορεία της υγείας του Βρετανού πρωθυπουργού.

Δείτε ακόμηΆγγελος Μπράτης: «Δεν έχω ανάγκη να είμαι στην τηλεόραση για να φανώ, έχω τον σύντροφό μου να μου λέει πόσο όμορφος είμαι»
Keywords
Τυχαία Θέματα