Μπόλονι: «Να φτάσουμε όσο το δυνατό πιο μακριά»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Λάζλο Μπόλονι μίλησε για την αυριανή ρεβάνς της ομάδας του στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Ουντινέζε (0-0), τονίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα, ενώ ταυτόχρονα επεσήμανε πως θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να φτάσει η ομάδα του πιο μακριά.

Ο 59χρονος Ρουμάνος προπονητής του «δικέφαλου του Βορρά» μιλώντας για το αυριανό ματς της Τούμπας τόνισε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ πως αυτό το παιχνίδι

είναι πιο δύσκολο από το πρώτο, γιατί και οι δυο ομάδες έχουν τώρα στο μυαλό τους τη νίκη».

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι:

Για το αυριανό ματς: «Αυτή τη στιγμή έχω δύο μικρά ερωτηματικά στα οποία πρέπει να δώσω τις απαντήσεις. Κατά τη γνώμη μου το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει χαρά για αυτό το παιχνίδι, ανυπομονησία και αυτοσυγκέντρωση, πράγματα που αισθάνομαι τις τελευταίες μέρες στην ομάδα μου. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε στους φιλάθλους, τον εαυτό μας και το σύλλογο μια ακόμα πρόκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, παρότι είναι πολύ δύσκολο».

Για το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες δεν έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα στα τελευταία παιχνίδια : «Ναι, έχει σημασία αυτό στο παιχνίδι. Για αυτό το λόγο είπα πως το παιχνίδι είναι αδύνατο να έρθει πάλι ισόπαλο χωρίς τέρματα. Για μένα είναι το ίδιο σημαντικό και το πώς θα σκοράρουμε και το πώς δεν θα δεχθούμε γκολ. Η ισορροπία είναι ότι πιο σημαντικό».

Για την άποψη του Στέλιου Μαλεζά ότι η Ουντινέζε υπερέχει σε επίπεδο τακτικής, από οποιαδήποτε άλλη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει: «Ο Μαλεζάς θα γίνει ένας πολύ καλός προπονητής στο μέλλον. Σέβομαι την Ουντινέζε αλλά μου αρέσει ο ΠΑΟΚ. Τους σέβομαι γιατί έχουν δύναμη στο παιχνίδι τους, καλούς ποδοσφαιριστές και κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε παρόντες στο αυριανό ραντεβού και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στον αγωνιστικό χώρο».

Για την τακτική σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι: «Νομίζω πως η αυτοσυγκέντρωση, η τακτική μας δουλειά και η προσήλωσή μας ήταν πολύ καλά στην Ιταλία. Πρέπει να προσέξουμε λίγο περισσότερο στη δύναμη, να είμαστε πιο δυνατοί στο επίπεδο της τεχνικής, ελπίζω πως με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να είμαστε ένας καλός αντίπαλος για την Ουντινέζε».

Για τη φυσική κατάσταση των παικτών του ΠΑΟΚ: «Είναι κάτι που δεν χτίζεται σε δύο μέρες, δεν μπορείς να βελτιώσεις τόσο εύκολα το επίπεδο της φυσικής κατάστασης. Διατηρούμε το πρόγραμμά μας, κάποιες φορές είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που προχωράει, κάποιες φορές πρέπει να δούμε πως κι έχουμε τόσους τραυματισμούς. Αυτό που νομίζω είναι πως πρέπει σταδιακά να αλλάξουμε την κουλτούρα της δουλειάς μας».

Για τη σημασία ενδεχόμενης πρόκριση με τον ΠΑΟΚ: «Δεν μου αρέσει να κατατάσσω τις επιτυχίες. Ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής έχω φτάσει μακριά στο Champions League και σε άλλες διοργανώσεις, δεν θέλω να καθορίσω τους στόχους, θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό για να φτάσουμε όσο το δυνατό πιο μακριά. Θα κάνω ότι μπορώ για τη δουλειά μου, την ομάδα μου και

Keywords
Τυχαία Θέματα