«Μπηχτή» Βενιζέλου για Παπανδρέου

Διασφαλισμένη χαρακτήρισε τη σταθερότητα της κυβέρνησης που επιβεβαιώθηκε χθες (30/03), ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε πως, δεν τίθεται ζήτημα βουλευτικών εκλογών.

Και πρόσθεσε πως, στη συνάντηση συζητήθηκαν τα ζητήματα που προκύπτουν τώρα «γιατί αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι να δείξουμε πως είμαστε

στην τελική ευθεία λίγο πριν την οριστική έξοδο από την κρίση και το μνημόνιο», τονίζοντας πως η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου είναι μια σημαντική πράξη.

Ειδικότερα ο κ. Βενιζέλος τη χαρακτήρισε ως εξαιρετικά σημαντική πράξη και τόνισε πως προτεραιότητα τώρα είναι να κινητοποιηθούν οι τράπεζες για να βοηθήσουν τους πολίτες που είναι σε δύσκολη θέση, να στηριχθούν οι επιχειρήσεις προκειμένου και αυτές να βοηθήσουν τους εργαζόμενους.

Ο κ. Βενιζέλος, κληθείς να σχολιάσει τη στάση του κ. Παπανδρέου είπε πως «έχει άρρηκτους δεσμούς και μεγάλες εκκρεμότητες με το ΠΑΣΟΚ». Σύμφωνα με ληροφορίες η «μπηχτή» Βενιζέλου αφορά τα οικονομικά του κόμματος, όπως αυτά τα παρέλαβε από τον κ. Παπανδρέου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ , αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω τη στάση του πρώην πρωθυπουργού και παρέπεμψε την χθεσινοβραδινή δήλωσή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα