Μπακογιάννης- Κοσιώνη: Γιόρτασαν την εγκυμοσύνη… όλοι μαζί! (photo)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης, που περιμένουν πώς και πώς τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Αν και οι φήμες για εγκυμοσύνη της γοητευτικής παρουσιάστριας οργίαζαν καιρό πριν, η ίδια το επιβεβαίωσε με μια γλυκιά ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook.

Αμέσως μετά το δελτίο του ΣΚΑΙ,

ενώ η Σία Κοσιώνη είχε ανακοινώσει τα ευχάριστα, βρέθηκαν όλοι μαζί σε ένα από τα αγαπημένα στέκια του Κώστα Μπακογιάννη στο Κολωνάκι.

Εκεί, ήταν όλη η οικογένεια, που περίμενε την εγκυμονούσα, πριν ολοκληρωθεί το δελτίο ειδήσεων. Μαζί ήταν τα δυο παιδιά του, ο 8χρονος Παύλος και την 6χρονη Δανάη, αλλά και η πρώην σύζυγός του Κάλλια Καμπουρίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν πολύ τρυφερός και είχε πάρει την αγαπημένη του από νωρίς τηλέφωνο, ρωτώντας την τι θα ήθελε να της παραγγείλει. Τα δύο παιδιά του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, με τα οποία η δημοσιογράφος έχει πολύ καλές σχέσεις, περιμένουν το αδερφάκι τους με μεγάλο ενθουσιασμό.

Η Σία Κοσιώνη διατηρεί καλές σχέσεις και με την Κάλλια Καμπουρίδου, σεβόμενη τα δυο παιδιά που υπάρχουν.

Δημοσίευμα του Secret, αναφέρει πως το ζευγάρι αναμένεται να παντρευτεί μέσα στο καλοκαίρι σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, σε νησί του Αιγαίου.

Το άρθρο Μπακογιάννης- Κοσιώνη: Γιόρτασαν την εγκυμοσύνη… όλοι μαζί! (photo) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα