Σε απεργία πείνας ο Γκλέτσος: «Θα συνεχίσω μέχρι να με πάρουν για το νεκροταφείο»! (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Απεργία πείνας ξεκίνησε ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος δεν θα σταματήσει «μέχρι να τον πάρουν σηκωτό»!

Ο δήμαρχος Στυλίδας διαμαρτύρεται με αυτόν τον τρόπο έξω από το κτίριο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φθιώτιδας, έπειτα από την απόφαση για την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου των πανελλαδικών

στο Γενικό Λύκειο Πελασγίας.

Αποτέλεσμα της απόφασης, είναι να μετακινούνται τα παιδιά στη Στυλίδα για να δώσουν εξετάσεις, μια απόσταση περίπου 60 χιλιομέτρων!

Πριν 2 εβδομάδες περίπου ανακοινώθηκε η κατάργηση του εξεταστικού κέντρου. Ο κ. Γκλέτσος έσπευσε τότε να πάρει την διαβεβαίωση του υπουργείου ότι το εξεταστικό κέντρο θα λειτουργήσει κανονικά στην Πελασγία.

Την Πέμπτη όμως, ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Στερεάς, ανακοίνωσε την απόφαση του, σύμφωνα με την οποία κλείνει οριστικά το κέντρο.

«Θα συνεχίσω την απεργία μέχρι ή να πάρουν πίσω την απόφαση ή να με πάρουν σηκωτό για το νοσοκομείο και το νεκροταφείο».

«Δεν γίνεται να ταλαιπωρηθούν έτσι 16 παιδιά και να κάνουν 60χλμ την ημέρα προκειμένου να δώσουν εξετάσεις. Αυτό είναι απαράδεκτο και δεν θα το επιτρέψω», είπε στο newsit.


Απεργία πείνας από τον Απ.Γκλέτσο για το… από LAMIASTARGR

Το άρθρο Σε απεργία πείνας ο Γκλέτσος: «Θα συνεχίσω μέχρι να με πάρουν για το νεκροταφείο»! (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα