Αττική: Μπαράζ ληστειών μέχρι τα ξημερώματα

Μια ληστεία σχεδόν κάθε ώρα σημειώθηκε από χθες το απόγευμα μέχρι σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχές της Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, χθες, στις 17.54 στην οδό Πατησίων, άγνωστος, με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από έναν Έλληνα, άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και διέφυγε.

Λίγο νωρίτερα, στις 16.30, στη συμβολή των οδών Μάρνης και Ανεξαρτησίας, επιτέθηκαν σε μια γυναίκα και με χρήση σωματικής βίας της αφαίρεσαν δύο χρυσές αλυσίδες λαιμού.

Παράλληλα, στις 18.03 στη Μάνδρα Αττικής, άγνωστος, με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε επίσης από μια γυναίκα μια χρυσή αλυσίδα λαιμού

και διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο συνεργοί του και αναζητούνται.

Στις 19.58 στο Περιστέρι, συμβολή της Λεωφόρο Αθηνών με την οδό Ανθούσης, άγνωστος εισήλθε σε σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Ο δράστης διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε άγνωστη συνεργός του και αναζητούνται.

Στις 21.45 στη συμβολή των οδών Βερανζέρου και Πατησίων, συνελήφθη ένας Έλληνας, γιατί με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από μια γυναίκα την τσάντα της.

Στις 22.10 στη Νέα Σμύρνη, στη συμβολή των οδών Χρ. Σμύρνης και Βυζαντίου, άγνωστος, με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από ημεδαπό, άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Ο δράστης διέφυγε με όχημα, το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψε στην ίδια περιοχή, αφού προηγουμένως συγκρούσθηκε με το όχημα του παθόντα, καθώς και με άλλο όχημα.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Πετρούπολη, πέντε άγνωστοι εισήλθαν σε διαμέρισμα 5ου ορόφου και με την απειλή όπλου και χρήση σωματικής βίας, αφού δέσμευσαν τον ιδιοκτήτη, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και διάφορα αντικείμενα.

Τέλος, στις 02.45 στη συμβολή των οδών Αρματολών Κλεφτών και Μπουκουβάλα στην Αθήνα συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, γιατί διέρρηξαν πρακτορείο «ΠΡΟ-ΠΟ» και αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και δελτία στοιχήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα