Αθώωση νέου που κακοποίησε σεξουαλικά κοπέλα: «Δεν το ευχαριστήθηκε»,είπε ο δικαστής

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει μετά την αθώωση του 21χρονου γιου εύπορης οικογένειας στο Μεξικό, ο οποίος κακοποίησε σεξουαλικά μια κοπέλα.

Ο Ντιέγκο Κρουζ, μετά το πρωτοχρονιάτικο πάρτι που διοργάνωσε το ιδιωτικό τους σχολείο το 2015, απήγαγε μαζί με τρεις φίλους- γόνοι εύπορων οικογενειών στην περιοχή Veracruz -την μαθήτρια, και ο ίδιος την κακοποίησε.

Παρόλα αυτά, ο δικαστής έκρινε πως ο δράστης δεν ευχαριστήθηκε την πράξη του και δεν είχε σεξουαλικές προθέσεις, ενώ το θύμα δεν ήταν «αβοήθητο», παρά τη βία που υπέστη για να μπει στο αυτοκίνητο.

Οι οργανώσεις που υποστηρίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, αντιδρούν έντονα μετά την απόφαση και υποστηρίζουν πως τελικά, τα άτομα με χρήματα και πολιτικές διασυνδέσεις είναι υπεράνω του νόμου.

Δεκαπέντε μήνες μετά την επίθεση, το θύμα είχε σχολιάσει το συμβάν με ανάρτηση στο Facebook: «Δεν έχω να δείξω μεταμέλεια για τίποτα. Έχω πιει αλκοόλ. Έχω πάει σε πάρτι. Έχω φορέσει φούστες όπως πολλά κορίτσια στην ηλικία μου. Και για αυτό θα κριθώ; Για αυτό αξίζω αυτό που συνέβη;».

Το άρθρο Αθώωση νέου που κακοποίησε σεξουαλικά κοπέλα: «Δεν το ευχαριστήθηκε»,είπε ο δικαστής εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα