Η 8η Τελετή Απονομής των Βραβείων ΙΡΙΣ της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου σε Α’ προβολή στην COSMOTE TV

Advertorial

Οι εθνικές ομάδες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους, για τα προκριματικά του World Cup 2018 και όσα εκτυλίχτηκαν, τα είδαμε μόνο στην COSMOTE TV. Εκεί θα βρούμε και αυτό το Σαββατοκύριακο τις εξελίξεις στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

Το Σάββατο 1/4, στις 14.30, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Έβερτον, για την 30η αγωνιστική της Premier League. Στο

ματς που είναι γνωστό ως “ντέρμπι του Μερσεισάιντ”, η oμάδα του Κλοπ θέλει να διασφαλίσει την έξοδο στο UEFA Champions League και έτσι δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Την επόμενη ημέρα (Κυριακή 2/4, 18.00), η Άρσεναλ φιλοξενεί την Μάντσεστερ Σίτι (COSMOTE SPORT 1HD).

Την ίδια ημέρα, στις 16.30, στο COSMOTE SPORT 3HD, θα βρούμε το Σάλκε -Ντόρτμουντ, που ανήκει στην 26η ημέρα της Bundesliga. Στο “ντερμπι του μίσους”, η ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου δείχνει να έχει το πάνω χέρι, καθώς διανύει καλύτερη περίοδο από τους γηπεδούχους.

Στις 14.00 ξεκινά το ματς Βιγιαρεάλ-Έιμπαρ, για την 29η αγωνιστική της LaLiga Santander (COSMOTE SPORT 2HD). Η γηπεδούχος διεκδικεί μαζί με την Ρεάλ Σοσιεδάδ την πέμπτη θέση της ισπανικής λίγκας που οδηγεί στο Champions League. Παράλληλα, μπορούμε να δούμε τι θα κάνει η Ρεάλ Σοσιεδάδ, στο εντός έδρας ματς με τη Λεγανές, στις 19.30 (COSMOTE SPORT 2HD). Σε ό,τι αφορά στη μάχη της κορυφής, την Κυριακή 2/4 η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί την Αλαβές (17.15, COSMOTE SPORT 2HD) και η Μπαρτσελόνα επισκέπτεται τη Γρανάδα (21.45, (COSMOTE SPORT 2HD).

Για την 30η αγωνιστική στη Serie A TIM, συνδεόμαστε την Κυριακή 2/4 με την Νάπολη, όπου επιστρέφει ο Ιγκουαϊν, στην επίσκεψη της Γιουβέντους στο Σαν Πάολο (21.45, COSMOTE SPORT 1HD).

Στο ΝΒΑ, οι ομάδες βρίσκονται στην τελική ευθεία, για την ολοκλήρωση της regular season. Στο COSMOTE SPORT 4HD, παρακολουθούμε το Σικάγο-Κλίβελαντ (Παρασκευή 31/3, 03.00), μάχη μεταξύ ομάδας που διεκδικεί την πρόκριση στα playoffs και της πρωταθλήτριας που θέλει την κορυφή της Ανατολής. Την πρώτη θέση διεκδικεί και η Βοστώνη, που την Κυριακή 2/4, παρουσιάζεται στο "Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν" για να αντιμετωπίζει τους Νικς (20.00, COSMOTE SPORT 4HD). Στη Δύση, της βαθμολογίας ηγούνται οι Ουόριορς που αντιμετωπίζουν τους Ρόκετς το Σάββατο 1/4 (05.30, COSMOTE SPORT 4HD), ενώ ακολουθούν οι Σπερς, που υποδέχονται τους Τζαζ, την Κυριακή 2/4, στις 22.30 (COSMOTE SPORT 7HD).

Στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εβδομαδιαίες συναρπαστικές πρεμιέρες. Στο COSMOTE CINEMA 1HD, βλέπουμε το δράμα ισλανδικής παραγωγής, Καρδιά Βουνό (Virgin Mountain) του Νταγκούρ Κάρι (Πέμπτη 30/3, 21.00, ζώνη Red Carpet Premiers), ενώ στο COSMOTE CINEMA 2HD, παρακολουθούμε σε Α' Προβολή τη δραματική κομεντί Αναμνήσεις (Les Souvenirs) του Ζαν-Πολ Ρουβ (22.00, ζώνη Ladies First). Στο ίδιο κανάλι, παρακολουθούμε την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Γκάζια 300 χλμ/ώρα στο MotoGP (Hitting the Apex) με αφηγητή τον Μπραντ Πιτ, για έξι θρύλους του πιο θεαματικού αγωνίσματος, στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, οι οποίοι μοιράζονται τις μοναδικές ιστορίες τους (Παρασκευή 31/3, στις 22.00, ζώνη DOC O’ CLOCK). Στο ίδιο κανάλι, ξεκινάει την Τρίτη 4/4, το αφιέρωμα Greek – American Stars, με τις ελληνοαμερικανίδες ηθοποιούς που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στην παγκόσμια κινηματογραφική βιομηχανία. Η αρχή γίνεται με την ταινία Γάμος Αλά Ελληνικά 2 της Νία Βαρντάλος (22.00).

Φυσικά στο πρόγραμμα ξεχωρίζει η αποκλειστική προβολή της τελετής απονομής των Βραβείων ΊΡΙΣ της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου με Μεγάλο Χορηγό την COSMOTE TV (Σάββατο 1/4, 22.00, COSMOTE CINEMA 2HD).

Στο FOX, δεν χάνουμε την μεγάλη επιστροφή του Prison Break, που έρχεται στις οθόνες μας, σε λιγότερες από 24 ώρες από την επίσημη πρεμιέρα στις ΗΠΑ. Αν και ο Michael θεωρείται νεκρός, υπάρχουν στοιχεία για το αντίθετο, και έτσι ο Lincoln και η Sara, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για να οργανώσουν τη μεγαλύτερη απόδραση της σειράς μέχρι τώρα (Τετάρτη 5/4, 21:50).

Στην υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, ξεχωρίζει το βραβευμένο με OSCAR® Φανταστικά ζώα και που Βρίσκονται, κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ με τον Έντι Ρεντμέιν (Τρίτη 28/3).

Ιστορική στιγμή για τον Ολυμπιακό

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επιχειρεί την Τετάρτη 29/3, για πρώτη φορά στην ιστορία της, την πρόκριση στους τελικούς του CEV Challenge Cup. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας υποδέχονται τη ρωσική Κράσνογιαρσκ, στις 19.00 και οι συνδρομητές της COSMOTE TV μεταφέρονται στον Ρέντη, μέσω του COSMOTE SPORT 7HD, για τον πρώτο ημιτελικό. Ο δεύτερος θα διεξαχθεί στη Σιβηρία, στις 2/4, στις 13.00.

Nτέρμπι από τα παλιά

O ΠΑΟΚ θέλει να διασφαλίσει την παρουσία του στην κορυφαία τετράδα της stoiximan.gr Basket League, όπως οδεύουμε προς την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. Ο Ολυμπιακός από την άλλη, δεν θέλει να εγκαταλείψει την κορυφή. Την Κυριακή 2/4, στις 16.00, συντονιζόμαστε με τις εξελίξεις στην 24η αγωνιστική μέσω του COSMOTE SPORT 4HD, για την pregame εκπομπή. Στις 17.00 γίνεται το τζάμπολ και μετά το τέλος, παρακολουθούμε αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην κάμερα της COSMOTE TV.

Welcome to Miami

Το ATP Masters 100 Miami Open είναι ένα από τα λίγα events του ATP, του οποίου οι αγώνες του κυρίως ταμπλό ξεπερνούν τη μία εβδομάδα. Εμείς δεν έχουμε παρά να συντονιζόμαστε καθημερινά, με το COSMOTE SPORT 6HD για να δούμε τους καλύτερους να διαγωνίζονται στο Κey Biscayne της Φλόριντα. Οι ημιτελικοί διεξάγονται την Παρασκευή 31/3, στις 20.00 και το Σάββατο 1/4, στις 02.00. Ο τελικός πραγματοποιείται την Κυριακή 2/4 στις 20.00 (COSMOTE SPORT 6HD), ενώ το Σάββατο 1/4, στις 20.00, παρακολουθούμε τον τελικό των γυναικών.

Ελληνικό χρώμα στο F4 του NCAA

To Όρεγκον κατάφερε να φτάσει στο Final Four του NCAA χάρη στον μεγάλο πρωταγωνιστή, Τάιλερ Ντόρσι. Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ ήταν εκ των κορυφαίων του NCAA Tournament και σκόραρε κάθε φορά που το χρειάστηκαν οι "Ντακς" για να προχωρήσουν. Στην COSMOTE TV βρίσκουμε και τους ημιτελικούς (Κυριακή 2/3, 01.05 & 03.45, COSMOTE SPORT 8HD), όπως φυσικά και το ματς που θα τελειώσει με την απονομή του τροπαίου, την Τρίτη 4/4, στις 04.15, στο COSMOTE SPORT 8HD.

Καρδιά Βουνό (Virgin Mountain)

Το εξαιρετικό δράμα του Ισλανδού Νταγκούρ Κάρι, επικεντρώνεται στον Φούζι, έναν εσωστρεφή 43χρονο, που ζει ακόμα με τη μητέρα του και βιώνει μια απόλυτα μονότονη ρουτίνα, μέχρι που γνωρίζει την πολύ διαφορετική Σιόρν, που του αλλάζει τη ζωή. Η ταινία έρχεται σε Α΄ προβολή την Πέμπτη 30/3, στις 21.00 (COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Red Carpet Premiers).

Γκάζια 300 χλμ/ώρα στο MotoGP (Hitting the Apex)

Η ιστορία έξι από τους μεγαλύτερους οδηγούς μηχανοκίνητου ανεβάζει την αδρεναλίνη μας στα ύψη και ο Μπραντ Πιτ αναλαμβάνει ρόλο αφηγητή, για να μας μεταφέρει συναρπαστικές ιστορίες από τη ζωή τους, που μέχρι τώρα δεν είχαν έρθει στο φως. Το ντοκιμαντέρ κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 31/3, στις 22.00 (COSMOTE CINEMA 2HD, ζώνη DOC O’ CLOCK).

Prison Break - Η επιστροφή

Το “Prison Break” επιστρέφει στο FOX σε λιγότερες από 24 ώρες από την επίσημη πρεμιέρα στις ΗΠΑ. Στη νέα σειρά, η οποία γυρίστηκε στο Μαρόκο, υπάρχουν στοιχεία που υπονοούν ότι ο Michael, τον οποίο όλοι θεωρούν νεκρό, ζει. Ο Lincoln και η Sara, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για να οργανώσουν τη μεγαλύτερη απόδραση της σειράς μέχρι τώρα (Τετάρτη 5/4, 21:50)

Αναμνήσεις (Les Souvenirs)

Η γαλλικής παραγωγής δραματική κομεντί του Ζαν-Πολ Ρουβ έρχεται σε Α’ προβολή την Τετάρτη 29/3 στις 22.00 και ξετυλίγει την στενή σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα σε έναν 23χρονο και στη γιαγιά του, μετά τον θάνατο του παππού του. Ωστόσο, την ηρεμία του έρχεται να ταράξει η ξαφνική εξαφάνιση της γυναίκας, που τον αναγκάζει να την αναζητήσει (COSMOTE CINEMA 2HD, ζώνη Ladies First).

8η Απονομή Βραβείων ΙΡΙΣ ΕΑΚ

Κάθε χρόνο, οι δραστηριότητες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου κορυφώνονται με την απονομή των Βραβείων ΙΡΙΣ. Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21/3 με παρουσιάστρια την κωμικό Κατερίνα Βρανά και με Μέγα Χορηγό την COSMOTE TV. Στη φετινή 8η απονομή, ξεχώρισαν η ταινία “Suntan” του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου με 11 υποψηφιότητες, η ταινία “Το Νήμα” του Αλέξανδρου Βούλγαρη με 10, και η ταινία “Νοτιάς” του Τάσου Μπουλμέτη με 8 υποψηφιότητες (συμπαραγωγή της COSMOTE TV). Οι συνδρομητές, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την τελετή απονομής το Σάββατο 1/4 στις 22.00 (COSMOTE CINEMA 2HD).

Origins: The Journey Of Humankind – Νέα Σειρά

Την Κυριακή 2/4, στις 21:55, ξεκινάμε ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο και αναβιώνουμε όλη την ανθρώπινη ιστορία. Το National Geographic ξεκινάει αναζήτηση των σημαντικότερων στιγμών και παρακολουθεί την εξέλιξη των εφευρέσεων. Βραβευμένοι σκηνοθέτες δημιουργούν δραματικές αναπαραστάσεις, ενώ ο κορυφαίος εικαστικός καλλιτέχνης John Boswell σχεδιάζει και παρουσιάζει εντυπωσιακά μοντάζ. Η σειρά αποτελεί ένα νέο είδος περιπέτειας που γυρνά πίσω στον χρόνο και αναζητά το «καινούριο».

Keeping Up with the Kardashians 13- Νέος Κύκλος

Την Κυριακή 2/4 στις 21:00, ετοιμαζόμαστε για τα ολοκαίνουρια επεισόδια του δημοφιλούς ριάλιτι, που βάζει στο μικροσκόπιο την καθημερινότητα της πιο αναγνωρίσιμης οικογένειας της Αμερικής. Ο 13ος κύκλος του Keeping Up with the Kardashians, έρχεται με περισσότερα δράματα, λάμψη, γέλιο και δάκρυα (E!HD).

cosmote tvβραβεία ΙΡΙΣHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
cosmote, uefa champions league, premier league, champions league, serie a, μπραντ πιτ, prison break, atp masters, final four, national geographic, world, cup, league, uefa, sport, bundesliga, tim, νβα, cinema, δραμα, virgin, red, motogp, clock, greek, stars, fox, prison, ηπα, ολυμπιακος, cev, ελλαδα, ΠΑΟΚ, basket, atp, miami, ncaa, φως, νέα, journey, john, video, popular, oscar 2011, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, η ημέρα της γης, Ημέρα της μητέρας, ολυμπιακοί αγώνες, εκλογες ηπα, τελος του κοσμου, νεος παπας, αλλαγη ωρας 2013, εκρηξη βοστωνη, final four 2013, ξανα, αδρεναλινη, γαμος, ζωα, ηπα, μεγα, μητερα, μπαρτσελονα, νβα, ντοκιμαντερ, οθονες, προγραμμα, ρεαλ, φως, basket, bundesliga, cinema, motogp, ncaa, sport, uefa, uefa champions league, αγωνες, αναμνησεις, αρσεναλ, βιγιαρεαλ, βοστωνη, γελιο, γινεται, δακρυα, δηλωσεις, δειχνει, ευκαιρια, εβδομαδα, εξελιξη, εξι, ερχεται, ζωη, ζωνη, ιδια, ιδιο, ειδος, υπηρεσια, ηρεμια, η τελετη, λιβερπουλ, κυκλος, λαμψη, μαροκο, ναπολη, ομαδα, πεμπτη, ρεαλ μαδριτης, ρεντη, ροουλινγκ, ρολο, σαββατο, σιβηρια, σειρα, σικαγο, σκηνοθετες, τριτη, φυσικα, φορα, χερι, χρωμα, ωρες, ανηκει, atp, atp masters, cev, cup, ευθεια, ελληνικα, επεισοδια, final four, fox, john, greek, γυρνα πισω, journey, καρδια, κυριακη, league, miami, national geographic, stars, ομαδες, popular, premier league, prison break, red, prison, serie a, ταξιδι, tim, βουνο, world, γιαγια
Τυχαία Θέματα